Hogyan lehet azon segíteni, hogy ne érezzem magam csúnyának?
Nagyon kevés az önbizalmam, és egy korábbi csalódásból adódóan még rosszabbul érzem magam mint ahogyan azelőtt...(azt mondta rám valaki, hogy csúnya vagyok)
Másoktól hallok pozitív visszajelzéseket (megnéznek az utcán, néha bepróbálkoznak pasik) de mégsem érzem magam szépnek. A barátnőim mindenkivel képesek összebarátkozni, kacérkodni, de én szörnyűnek érzem magam közöttük...Ha együtt megyek velük valahova úgy érzem értük van oda mindenki én pedig csak egy "utánfutó" vagyok.
Általában meghúzódom és meg sem szólalok ha társaságban vagyok. Félek, hogy ezért egyedül fogok maradni...Mit tehetnék?? Hogyan lehet a magabiztosságot megtanulni??
Azt mondod pozitív visszajezéseket is kaptál és megnéznek a pasik. KI mondta hogy csnya vagy? Nem gonoszságból, haragból mondta? A lényeg hgy sz@ard lhogy ilyet mondott.
A belső kisugárzás megszépíti a külsőd és vonzod majd a pasikat!
Higyj magadban, más sem külömb mint, te ők is ugyanolyan emberek, és nagyon sok csúnya ember van aki felvágóskodik stb, de te ne legyél ilyen.
Biztos vagyok benne hogy nem vagy csúnya, mindenkiben van szépség.
Amúgy ezzel én így voltam csendes , aki csúnyának hiszi magát. Amikor megyek az utcán belül azt gondolom hogy szépnek látnak mások és valóban így van, van egy csomó udvarlóm de attól még szerény maradtam.
Na este van és nem nagyon tudok fogalmazni, a lényeg hogy higgy magadban több vagy mint bárki beképzelt szépség mert a földön jársz. Mosolyogj és bocsásd ki a pozitív energiákat!
Ami bent van, az ül ki az arcodra, lehet azért érzed magad csúnyának. Meg, ha így viselkedsz társaságban, nem csoda, ha nem kerülgetnek.
Különben jó tipp, ragaszd a tükrödre az egyik topmodell nagy fotóját.
Úgy h változtatsz azon ami nem tetszik.
Külsőleg ( fodrász,smink,szép ruha,sport stb) és a gondolkodásmódodon.
Az önbizalom a sikerélményekből táplálkozik !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!