Mit tegyek, hogy ne érezzem így magam?
Nincsenek barátaim a suliban, és soha nem is voltak. Bár van 1-2 ismerősöm akikkel barátkozhatnék, de nekik is megvan a saját baráti körük ezért nem igazán tudok velük beszélgetni a suliban. (Am facebokoon meg hasonlókon próbálkozok, és a sulin kívül is van jónéhány ismerősöm akikkel jóba vagyok) NEM kérek tanácsokat a barátkozással kapcsolatban!!!! Ugyanis ehhez már hozzászoktam, és többnyire nagyon is jól érzem magam a suliban így is, szinte egész nap tudok röhögni a többiek viccein és nagyon jó kedvem van. A tanulást is jó kedvvel csinálom mert már tudom hogy mi szeretnék lenni és emiatt nagyon lelkes vagyok. A baj csak az, hogy néha mégis magamba zuhanok, mint például ma is. Ilyenkor rájövök, hogy tulajdonképpen semmilyen társasági életem nincs a suliban, az osztálytársam meg olyan népszerű. ezt el tudtam fogadni, de hogy van az hogy néha nagyon rosszkedvű leszek emiatt, ha máskor viszont nem? Mit tegyek, hogy ezeket a hangulatváltozásokat elkerüljem?
16/L
Igyekezz nem egyedül lenni.
Egyedül mindenkire rájönnek ilyen epizódok ekkor-akkor.
De ha nem vagy egyedül akkor nem érsz rá töprengeni rajta, ami ugyanis csak erősíti a rossz érzést...
Második vagyok.
Erősíts meg vagy cáfolj abban hogy akkor zuhansz magadba, mikor egyedül vagy. Nem a suliban, hanem pl otthon a szobádban.
Mert erre írtam, hogy mindenki magába zuhan előbb-utóbb ha egyedül van. Voltaképp törvényszerű. Tehát vagy a fájdalommal barátkozol meg, vagy az emberekkel :)
(Csakúgy hozzáteszem, mindkettő járható út :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!