Mégis mit tehetnék h végre jól érezzem magam?
15 vagyok, és csaj, középben elsős, ronda nem tudnék magamon egy jót sem kiemelni ami szép (sajnos)
nem hinném h egy normális pasi úgy szóba állna velem akinek tetszenék is, és nem csak régről ismer
a barátnőim ugyan nem szokták a szemembe vágni h hogyan nézek ki de viszont szándékosan megbántanak, mivel ha vmilyen pasi ott van aki tetszik nekik, akkor megkérdezik h járna e velem, v hogy szerinte én szép vagyok-e, meg ilyenek
nincs olyan bnőm akiben megbízhatnék aki nem árulna el,
csak olyan aki néha tök bunkó, de azért legtöbbször normális, csak van h rájön vmi
megszólnak a buszon, v az utcán, tök mindegy
itthon csak azzal hitegetnek h nem vagyok ronda, de nem értik meg h de az vagyok, mivel csak ők gondolják így, persze csak azért h ne bántsanak meg gondolom én
régen még annyira nem is vettem észre magamon, de egyre inkább undorodok már magamtól, h hogyan lehetek ilyen ronda míg a tesóim tök szépek,
egyre több napom lesz rossz attól h nem érzem magam jól azért mert így nézek ki
és annyira idegesít h az ilyen utcalányok ott kéregetik magukat meg be vannak sz*rva ha egy pasi oda megy hozzájuk míg én ha szép lennék simán odamennék szóval én kihasználnám h szép vagyok, ismerkednék, meg nem cserélgetném a pasijaimat naponta
meg azzal cseszegetnek h néha megse szólalok de ez csak azért van mert nem akarom h nézzenek mert akkor úgy néznek rám ami nekem kellemetlen, ezt csak az érti aki olyan mint én
és nem rég volt egy nekem nagyon szarul esett esetem amióta még rosszabbul érzem magam
hogyan feledkezzek meg a gondjaimról h jó kedvem is legyen
(am tezsek azért h pl. ne legyek pattanásos meg ilyenek de hát csak nem jön össze, ráadásul a smink ne is áll jól)
a külsődön kéne változtatnod, mert az írásodból látszik, hogy nem vagy megelégedve a külsőddel
egy képet linkelsz?
Ááááá 15 évesen "rondának" lenni nem is akkora gond.Meglátod, hogy 19 éves korodra kifejlődsz és sok fiú fog szaladni utánad. Sőt, majd amire te is "megérsz", a többi "húú de jó csajt" a fiuk megunják és arra ők úgyis egytől-egyig beképzeltek lesznek...mno akkor jön majd el a te időd.
Egy tanács...cseréld le a barátnőidet. Keress más, hozzád hasonló kinézetű lányokat. A gond, hogy most a "szép" barátnőid mellett csúnyának érzed magad, és ha te így érzed akkor a fiuknak is ezt sugárzod. Ha pedig egy veled egyrangú társaságban vagy, akkor nem érzed magad hátrányosan és mersz majd dumálni, szórakozni, meg a figyelem középpontjában lenni. Egy másik hátránya a szebb barátnőknek, hogy ha megjelentek együtt valahol, akkor tuti, hogy a fiuk csakis őket fogják bámulni, viszont ha a társaságodban te vagy a legszebb akkor te jössz ki nyertesnek.
Most elfogadtam, hogy "ronda" vagy, mivel képet nem küldtél magadról, de ha küldenél akkor esetleg elmondanám, hogy mi hátrányos a fejeden és min kell változtatni.
Amúgy meg ne érzed magad gagyiul, mivel te nem tehetsz róla. De majd meglátod, hogy ennek a hosszú bla-bla-nak az eleje tutira igaz.
Egy utolsó tanács...gyakorold a helyesírást, főleg a pont használatát. Ha már szép nem vagy, attól még mindenki elvárja, hogy írjál helyesen...de ez most nem lényeg.
Mno minden jót, legyél majd ilyen helyes akkor is amikor majd gyönyörű leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!