Sivárnak érzem az életem, hogy változtassak a felfogásomon?
Mindenem megvan, kivéve a társaságot. Nem járkálok el sehova, nincsenek barátaim. Nem azért, mert elviselhetetlen vagyok, csak így alakult. Egyetemre készülök (előtte újraérettségizek) így a napjaimat a tanulás tölti ki. El tudom foglalni magam, de néha mégis azt érzem, hogy elpazarlom a napjaim. A felfogásomon kéne változtatni?
Azt már nem hiszem,hogy van esélyem barátokra találni, maximum majd az egyetemen.
21 éves lány
Sok minden hasonlítunk, csak veled ellentétben engem már a társaság és a bulik sem érdekelnek.
Csak vagyok egyik napról a másikra.
A bulik engem sem érdekelnek, de érzem, hogy a társaság rángatna ki ebből a posványból, ha lenne valaki, aki felkaparna és elrángatna valahová.
Ha valakinek van kedve beszélgetni erről (vagy másról..) nyugodtan írjon privátot egyébként. De itt is szívesen várom az ötleteket, tippeket, tapasztalatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!