Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Srácok.! Milyen lányokat...

Srácok.! Milyen lányokat szerettek?

Figyelt kérdés

Úgy értem a fiús lányokat vagy a lányos lányokat?

Nem a teljesen fiús lányokat, csak néhány cuccuk fiúk. (pl. cipő, pulcsi..)

2013. febr. 16. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy lány legyen lány

Egy fiú legyen fiú

Nekem nem kell agresszív kismalac lányban,a lányoknak sem kell kényes sírós fiú(Bár lehet hogy az utóbbi állításom nem teljesen fedi a valóságot)

2013. febr. 16. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy pulcsi miatt nem lesz valaki fiús lány, de ha fiúsan rövidhajú, izmos, nem sminkeli magát elvből egyáltalán, verekszik, stb. akkor kizárt lenne, hogy olyan lányként tekintsek rá, akivel bármit is el tudnék képzelni.
2013. febr. 16. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:

A lány az kérem szépen legyen lány. Akarjon vkire támaszkodni, legyen érzelmes, romantikus, kicsit visszahúzódó, kacér, aranyos, kedves. Nekem ezt takarja a ,,lány" szó.

Az olyanok akik beképzeltek, bunkók, gyűlölik a világot egy valós vagy vélt sérelem miatt azokra maximum emberként tudok tekinteni, de mint lányként/nőként nem.

2013. febr. 17. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!