Szereted az osztályodat?
Nekem volt a világon a legjobb osztályom 7.b 4ever!!!♥♥♥
csak az a nyomorúlt fidesz bezárta a Benczúr Gyula Általános Iskolát és így az osztály megszűnt lenni...elvették a legszebb évünket *.* + a ballagásunkat meg sz osztálykirándulást és még sok minden mást...-.-
Aztán volt egy lehetőség hogy együtt maradjunk a zelkben de erről nem mert egyedül dönteni a polfármester és összehívta miatta a közgyűlést és ott nem engedték. És tudjuk hogy csak azért mert megtehetik és mert így íkarják megmutatni ki az erősebb...
Nah szóval visszatérve a kérdéshez NAGYON_NAGYONSZERETEM*.*.*♥♥
Én utálom. Van pár idióta, akik szörnyű, miket művelnek szünetben (na meg az órákon). A maradék meg mind komolytalan, infantilis, naiv. Összesen három ember van, aki normális és van velük közös témám. Mert a lányok nagy része csak egymásról meg a szerelemről tud beszélni és ölelgetik egymást, én pedig ettől a megjátszástól hányok (engem is ölelgetnek). A fiúk nagy részének pedig nincs véleménye semmiről. Nem lehet velük beszélni.
Az osztályfőnök pedig ott köt belénk, ahol tud. Annak is beszól, aki kivételesen nem csinált semmit.
Pedig régen jó osztály voltunk, de azóta elment pár ember és jöttek újak, a régiek pedig megváltoztak. Vagy csak én vagyok más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!