Szereted az osztályodat?
ó az enyém egyszerűen szuper XD
teli van nagypofájúakkal, akik buzerálják a többi gyökeret, de ez legtöbbször vicces
engem és a haverjaimat mindenki abszolút idiótának tart, mert mindenféle eszetlenséget kitalálunk, pl múltkor azt csináltam az egyikkel, hogy kerestünk az út mentén vmi száraz gazt, ami vélhetően vadkender volt, betekertük és elszívtuk. amikor ezt elmeséltük az osztály rajgyerekeinek, mindegyik elszörnyedt
egy másik fiú meg úgy szokott szemétkedni az egyik ronda lánnyal, hogy pl felkiált, hogy: úristen zita, milyen ocsmány szőrös a kezed. - odaméri a kezét zita keze mellé- de kajak, hosszabb és feketébb szőreid vannak, mint nekem!
ezen bármikor röhögni tudok, olyan vicces XD
de amúgy minden tanár panaszkodik ránk, állandóan gond van velünk, fegyelmezetlen, tisztességtelen csürhe vagyunk
és ez még csak a 2. évem szerencsére, imádom ezt a szégyen osztályt
Milyen vicces lehet Zitának is...
Na mi azért vagyunk jó osztály, mert nem nevetünk egymás kárán, vagy ha igen, akkor a bizonyos illető is nevet.
Neeeeeeeeem
az egész fiu összesen nem ér egy zseb szart
ez persze az osztálytárs fiukra érvényes, lehet h más fiu nem az...
Nem.Ki nem állhatom őket.Gyűlölöm,rühellem.
Mindenki mindenkit kibeszél.Mindenki mindenkit olt.
Aki feketébe van az emos.Bementem fekete ruhába mert meghalt a nagymamám,erre leolt az egyik oszt.társam hogy emo gyülekezet.(mert a barátnőimmel beszélgettem)
Hát mondom kössz szépen.
Aztán órákon ha valamit nem értek és megkérdezném hogy hogy is van ez az osztály egyenes választ ad: 'ÚRISTEEN'
Már kérdezni sem lehet..
Az o.f. meg egyszerűen csodálatos -_-" Őt is utálom.Soha nem állt ki mellettem,sőt ellenem is volt,amikor egyszer segítséget kértem tőle.
Röviden ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!