Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereted az osztályodat?

Szereted az osztályodat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 17:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Igen, bár örülnék, ha egy-két ember elvonulna másik osztályba, de egyébként meg vagyok elégedve velük.
2009. szept. 11. 21:53
 12/22 anonim ***** válasza:
85%
Én nagyon szeretem az osztályom. :) Jó van pár ember aki nem oda való. De lényegébe elégedett vagyok :)
2009. okt. 31. 20:13
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

ó az enyém egyszerűen szuper XD

teli van nagypofájúakkal, akik buzerálják a többi gyökeret, de ez legtöbbször vicces

engem és a haverjaimat mindenki abszolút idiótának tart, mert mindenféle eszetlenséget kitalálunk, pl múltkor azt csináltam az egyikkel, hogy kerestünk az út mentén vmi száraz gazt, ami vélhetően vadkender volt, betekertük és elszívtuk. amikor ezt elmeséltük az osztály rajgyerekeinek, mindegyik elszörnyedt

egy másik fiú meg úgy szokott szemétkedni az egyik ronda lánnyal, hogy pl felkiált, hogy: úristen zita, milyen ocsmány szőrös a kezed. - odaméri a kezét zita keze mellé- de kajak, hosszabb és feketébb szőreid vannak, mint nekem!

ezen bármikor röhögni tudok, olyan vicces XD

de amúgy minden tanár panaszkodik ránk, állandóan gond van velünk, fegyelmezetlen, tisztességtelen csürhe vagyunk

és ez még csak a 2. évem szerencsére, imádom ezt a szégyen osztályt

2009. nov. 4. 22:30
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Milyen vicces lehet Zitának is...

Na mi azért vagyunk jó osztály, mert nem nevetünk egymás kárán, vagy ha igen, akkor a bizonyos illető is nevet.

2009. nov. 5. 18:25
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Neeeeeeeeem

az egész fiu összesen nem ér egy zseb szart

ez persze az osztálytárs fiukra érvényes, lehet h más fiu nem az...

2010. jan. 11. 13:19
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
én szeretem alapjáraton, egyben is, de vannak illetők akik ideiglenesen irritálnak néha:D
2010. jan. 24. 11:42
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
tanuló vagyok de az osztálytársaimart nem szeretem
2010. ápr. 6. 18:29
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Igen.
2010. júl. 19. 04:16
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
IMÁDOM az osztályom. Csak az a baj, hogy elvesztettem őket. Most nagyoon hiányoznak!!:'(
2010. szept. 16. 14:19
 20/22 anonim válasza:

Nem.Ki nem állhatom őket.Gyűlölöm,rühellem.

Mindenki mindenkit kibeszél.Mindenki mindenkit olt.

Aki feketébe van az emos.Bementem fekete ruhába mert meghalt a nagymamám,erre leolt az egyik oszt.társam hogy emo gyülekezet.(mert a barátnőimmel beszélgettem)

Hát mondom kössz szépen.

Aztán órákon ha valamit nem értek és megkérdezném hogy hogy is van ez az osztály egyenes választ ad: 'ÚRISTEEN'

Már kérdezni sem lehet..

Az o.f. meg egyszerűen csodálatos -_-" Őt is utálom.Soha nem állt ki mellettem,sőt ellenem is volt,amikor egyszer segítséget kértem tőle.

Röviden ennyi :)

2011. febr. 8. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!