Szereted a matematikát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 11:34
1/23 anonim válasza:
Úgy szeretem, mint galamb a tiszta búzát. :D
2/23 anonim válasza:
Én igen, pedig sík hülye vagyok belőle. Jobban szeretem tanulni mint a törit, meg az irodalmat. 4-3 vok belőle, de elég sok munkát fektetek bele.
16/L
4/23 anonim válasza:
Szeretem, de valahogy úgy vagyok vele, hogy igazából a tanár miatt, mert nagyon jól tanít. Vannak olyan részek, amiket azonban tényleg szeretek, de olyanok is (pl. egyenletek) amiket ki nem állhatok.
5/23 anonim válasza:
Fogjuk rá. Vannak benne érdekes részek és el lehet vele szórakozni néha de nem tartozik a kedvenc tantárgyaim közé.
6/23 anonim válasza:
én ugymond "szeretem" de inkább megnézek egy filmet. vagy kimegyek játszani
járok matektanáárhoz. mert sz.r a tanárom. de jobban birom szinte mind az összes többi elméleti tantárgyat
7/23 anonim válasza:
Ha a többi tantárgyat tesszük viszonyítási alappá, igen, szeretem. Méghozzá azért, mert nem kell magolni. Nem is vagyok belőle olyan szar, négyes és ötös között, az ötös felé hajolva állok belőle mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!