Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire nem szereted a...

Mennyire nem szereted a macskákat?

Figyelt kérdés

Ha ellopna tőled például valami ételt egy kóbor macska, akkor mit tennél? Megütnéd a macskát?

Azért nem az állat rovatba raktam mert ott biztos mindenki azt írná, hogy "dehogy bántanék egy állatot!"

2010. szept. 25. 14:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, valószínűleg ha elvinné a kajámat, nem halnák éhen. Nincs semmi bajom a macskákkal. Szerintem nem bántanám.
2010. szept. 25. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
én se vagyok állatkínzó,nem bántok állatokat,maximum bogarakat,meg pókokat,ha rossz helyen vannak,de amúgy nem...pedig utálom a macskákat
2010. szept. 25. 14:40
 3/16 anonim ***** válasza:
65%
Próbálnám visszalopni majd jól összeszidnám! Nem szeretem a macskákat mert el ássák az ürüléküket, és ha kézzel van kedvem ásni bármikor belenyulhatok egybe!
2010. szept. 25. 14:41
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
utána futnék megharapnám majd tiszteletböl lehugyoznám
2010. szept. 25. 14:45
 5/16 A kérdező kommentje:

14:41: Hát az kellemetlen lehet... :D

Egyébként csak úgy kiváncsiságból kérdezem, hogy ha egy ember utál egy állatfajt azt miért gyűlöli? Mi oka lenne rá? Vagy csak egyszerűen "csak úgy"? és ha nagyon begurulna miatta mit tenne vele?

2010. szept. 25. 14:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Valaki ennél kevesebbért is kukára ítéli szegény jószágot...:S Nagyon messze innen
2010. szept. 25. 14:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Szóval aki gyűlöli a macskákat, az miért gyűlöli? Csak úgy? Vagy valami rossz dolog kapcsolódik a macskákhoz annak aki utálja őket?
2010. szept. 25. 15:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Én elsiccelném a francba, nehogy mégegyet ellopjon. Amúgy én szeretem a macskákat(a normálisakat, a bolondokat nagyon nem), nem tudom, miért utálja valaki őket.
2010. szept. 25. 18:31
 9/16 anonim ***** válasza:

én azért nem szeretem a macskákat mert csak kihasználják az embereket

hazajárnak enni meg inni a finom tejecskét és egész nap kóborolnak, nem hűségesek, mint a kutyák

2010. szept. 25. 18:34
 10/16 anonim ***** válasza:

Öhm, kedvenc állatom a macska!

De gondolkozok hideg fejjel:

-Adnék neki, mert ő nem is tud enni rendesen, de én igen! És különben is én sokkal többet eszek, mint ők, ezért nekem nem lenne gond, de fordított esetbe az lenne.

2010. szept. 25. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!