A kutyákat vagy macskákat szereted jobban?
Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 12:55
1/9 anonim válasza:
Én nem a kutyákat vagy a macskákat szeretem, hanem a kutyáinkat és macskáinkat. És mindet ugyanannyira. Néha, a macskákat kevésbé, ha becsinál vagy behány, és néha a kutyákat kevésbé, ha kiszökik vagy szétszed valami cipőt. De mindkettőt szeretem, és nem tudok dönteni.
2/9 anonim válasza:
Ezek az állatok összehasonlíthatatlanok
Figyelj alapból a kutyákat de ha lenne egy cicám akkor őt szeretném jobban
Amúgy LÓ!!!!!!!!(csak hogy válaszoljak))
3/9 anonim válasza:
hát én a kutyákat szeretem:D
igazuk van az előttem lévőknek mind a kettő állatban van mit szeretni, de én azért a kutyákat mert nem követelőznek:D
5/9 anonim válasza:
Abszolút egyértelműen és csakis a kutyákat. (Van is 2)
6/9 anonim válasza:
Nem szeretem, hogy sok ember nagyon elfogult bizonyos fajok felé. Én pl csak rágcsálókat tartok, de ez nem jelnti azt, hogy ne szeretném mindegyik állatot. Szeretnék kutyát, de panelban nem jó. Szeretnék macskát is, mert sok a rágcsálóm és félek, hogy elkapja őket. Ennyi. De nincs olyan, hogy ezt és csak ezt.
:(
7/9 anonim válasza:
Egyértelműen a kutyát, rühellem a macskákat!
8/9 anonim válasza:
mindkettőt,de egy kicsivel jobban a macskákat
9/9 anonim válasza:
Én mind a kettőt egyformán szeretem a kutyákat és a macskákat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!