Miért tekintik a macskákat inkább lányos, a kutyákat meg fiús állatnak?
XD
lány vagyok és gyűlölöm a macskát. a kutyát nagyon szeretem, csak kár hogy nincs sajátunk. :(
a macska bújósabb kedvesebb állat
a kutya szolgálja a gazdáját és nem annyira bújós mint 1 kutya szóval a macska természeténél fogva "cukibb"
Érdekes kérdés.már én is gondolkodtam ezen.
Én bár férfi vagyok,mégis szeretem a szép macskákat!Ciki,nem ciki,ez van.Csendesek,tiszták stb.
Bár itt is a szelíd macsekokat szeretem inkább,amik barátságosak.Szerintem ki sem néznék belőlem ezt.33F.
Szerintem azért gondolják így sokan, mert a cicák bújósak, meg odadörgölőznek a lábadhoz, este össze tudsz vele bújni és nem ficánkol. A kutyát pedig azért gondolják hogy fiús állat, mert a kutyák még felnőtt korukban is játékosak maradnak (a macskák nagy része szerintem ellustul), és sokat lehet velük bohóckodni, mindig felvidítanak. A fiúk is később érnek és tovább maradnak meg kisfiúnak, ahogy a kutyák is.
Na szerintem ezért.
Én lány vagyok, és a cicát és a kutyát is imádom, de most 2 kiscicám van :) A barátomnak viszont van egy kiskutyája, és őt is nagyon szeretem, szóval most cicás-kutyás is vagyok.
Nálunk van cica is kutya is.
Bátyám a macskáért rajong, egész nap el tud vele szórakozni.
A kutya meg az enyém nagyon szeretek vele foglalkozni. A macskát is bírom, de vele nem lehet elmenni nagyokat sétálni, míg a kutyussal igen:)
Természetesen bátyám szerint is aranyos a kutya, de ő nagyon macskás típus meg a barátnője is.
Én lánylétemre mindig is kutyarajongó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!