Miért tekintik a macskákat inkább lányos, a kutyákat meg fiús állatnak?
Szerintem benne van az is a dologban hogy a macskákat, mint a nőket simulékonynak, titokzatosnak és néha nem túl hűségesnek tartják, míg a kutya, mint jó katona követi a parancsokat, magabiztosságot és erőt áraszt, tökéletesen leképezi a férfi ősi rangsor és erő istenítő ösztönét :)
csaj vagyok, kutyás-macskás egyszerre
Azok az emberek, akik szeretnek vezető pozicióban lenni, és irányítani, inkább a kutyákhoz vonzódnak, és a macskákat kifejezetten utálják, pontosan azért, mert az nem alázkodik meg nekik.
Anno olvasgattam erről és tényleg érdekes hogy a nagy hadvezérek, hódítók (pl Hitler, Napóleon, stb) inkább kutyások voltak, míg a költők, írók, festők, nagy gondolkodók inkább macskások (pl Da Vinci)
A férfiak nagy része inkább irányító alkat, mert a társadalom a férfiakat ilyennek neveli. De persze a nők között is akad ilyen szép számmal.
tegnap 21:42
Szóról szóra az én véleményemet mondtad el:)
A macska öntörvényű állat, a kutyát irányítgathatod.
a válasz: a fiúk szeretnek parancsolgatni. A lányok viszont öntörvényűek. ( általában, és ez csak az én személyes válaszom)
Macskának magas a kutyának mély a hangja, sztem emiatt.
Lány vagyok és kutyapárti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!