Mennyire nem szereted a macskákat?
Ha ellopna tőled például valami ételt egy kóbor macska, akkor mit tennél? Megütnéd a macskát?
Azért nem az állat rovatba raktam mert ott biztos mindenki azt írná, hogy "dehogy bántanék egy állatot!"
Két macskakergető spánielünk előbb megoldaná a "problémát", minthogy én észrevegyem :))
Ők sem és én sem bántottunk még soha macskát. Ő is egy élőlény, aminek joga van élni. Mondjuk én sem csípem őket, még gyúnyolódom is rajtuk, hogy csak annyira telik nekik, hogy folyton azt mondogassák: "mizsély-mizsély".
Ha kóbor macska odajönne én max elsiccenteném, ha attól félnék, valami fertőzőt hordoz.
tegnap 18:34:
Kihasználják az embert? Szerintem ez nem így van. Azért mert öntörvényűek és nem "hódolnak" be az embernek mint a kutya, attól még nem hálátlanok. Én ezért nem gyűlölném őket. Pedig nincs macskám.
Ez csak egy példa volt. Már leírtam pontosan mire gondoltam.
Azt, hogy mi oka lehet az embernek gyűlölni egy állatfajt. Az ember sem jobb...
nem gyűlölöm hanem nem szeretem őket, ami pedig nem ugyan az
régebben nekünk is voltak macskáink, aminek semmi értelme se volt, mert folyton elkóboroltak, bármikor elüthette volna őket egy autó
nekem nem hiényzik ez az aggódás, azért nem költök rá sok pénzt hogy elüttesse magát
a kutya sokkal megbizhatóbb, jobban szereti az embert, és nem megy el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!