Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szereted az osztályodat?

Szereted az osztályodat?

Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 17:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
nem,mert nincs:D
2009. szept. 7. 17:30
 2/22 anonim ***** válasza:
65%
Aki az idegosztályon dolgozik az biztos szereti. :)
2009. szept. 7. 17:40
 3/22 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom sulira érted.

Hát őszintén szólva...nem nagyon. Nulla összetartás, nulla becsület. Mindenki kibeszél mindenkit ráadásul sokszor alaptalanul, és senki nem segít a másiknak. Nem nagyon beszélgetünk csak vagyunk azt kész... 1 igaz barátság nem alakult ki az osztályban pedig a negyedik évet tapossuk együtt...Sokszor kaptam már én is olyan megjegyzéseket, hogy egy égész délután sírtam miatta. Szóval nem szeretem és örülök hogy ez az utolsó évem ezzel az osztállyal, és mehetek egyetemre( ha felvesznek).

17/L

2009. szept. 7. 18:09
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Középiskolában nem szerettem őket, de az osztálytalálkozó tök jó volt, mindenki annyit változott, így sokkal jobban kijöttem velük.
2009. szept. 7. 18:59
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
nem, ugy hogy osztályt ugy nem nagyon, vannak nagyon jó fejek, de vannak akiket kimondottan utálok, beképzelt f*szok, olyan gettóba való cuccosok, sorakozó és egy-egy golyó mindegyikbe, majd attól elgondolkoznak xD :O
2009. szept. 7. 20:05
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Az egészet nem éppen, nagy részét viszont szeretem. 17F
2009. szept. 7. 20:30
 7/22 anonim ***** válasza:
75%
Szeretem, igen, csak kár, hogy júniusban leérettségiztünk. A legjobb osztály, legjobb ofővel:(
2009. szept. 7. 22:10
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Másik iskolába kerültem, ez a 4. évem. Eddig az osztály felével elég jól kijövök, szimpatikusak. A másik fele pedig nagyon nem.
2009. szept. 7. 23:25
 9/22 anonim ***** válasza:
91%

én 6 különböző suliba jártam, mindenütt utáltam őket.

de már rég végeztem, szerencsére. :)

2009. szept. 7. 23:56
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Szerencsére ez az utolsó év aztán irány az egyetem. Evvel mindent elmondtam

17/L

2009. szept. 8. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!