Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hiszel abban, hogy minden ami...

Hiszel abban, hogy minden ami történik annak oka van?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 19:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen.Bár arra még nem sikerült rájönnöm,hogy fél éve miért csak rossz dolgok történnek velem...
2009. szept. 6. 19:14
 2/13 anonim ***** válasza:
43%

A gondolat az ok, a létrejövő körülmény az okozat :)

Vagyis előttem szóló ha egésznap csak és kizárólag jó dolgokra gondolnál, jó dolgok történnének veled.

2009. szept. 6. 19:22
 3/13 anonim ***** válasza:
59%
Én hiszek benne!
2009. szept. 6. 19:23
 4/13 anonim ***** válasza:
akkor van oka, ha adunk neki. az élet teljesen közömbös azzal szemben, hogy mi mit tartunk racionálisnak, jónak, rossznak, stb. röviden szólva nem, bár kétségkívül megnyugtató gondolat lenne.
2009. szept. 6. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
1 vok.őszintén megmondom nem gondoltam arra hogy elhagyjanak,megverjenek,megalázzanak,kisemmizzenek...akkor hhogy is van ez?
2009. szept. 6. 21:30
 6/13 anonim ***** válasza:

sehogy. ez az "az történik, amire gondolsz", meg "bevonzod a dolgokat", nagyobb humbuk, mint mikor a hold az oroszlán csillagjegyében halad, meg ilyenek.

egyesek nehezen fogadják el, hogy emberek, és nem tudják irányítani a dolgokat maguk körül. egy-két törés mindenkinek kell, mire rájön. :)

2009. szept. 6. 22:41
 7/13 anonim ***** válasza:
Igen, mindennek oka van, ebben biztos vagyok! Akár a múlt, akár a jovo, akár az elozo élet miatt, de oka van!!
2009. szept. 6. 22:45
 8/13 anonim ***** válasza:
igen. káosz elmélet. ne gondoljatok természetfeletti meg ilyen hülyeségekre.
2009. szept. 7. 14:07
 9/13 Sexylady ***** válasza:
igen. Ha akármi máshogy történt volna, lehet hogy teljesen más ember lennék.
2009. szept. 7. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
Igen, de nem hiszek a felsőbb hatalmakban, hanem keresem a logikus magyarázatokat.
2009. szept. 7. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!