Hiszel abban, hogy minden ami történik annak oka van?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 19:09
1/13 anonim válasza:
Igen.Bár arra még nem sikerült rájönnöm,hogy fél éve miért csak rossz dolgok történnek velem...
2/13 anonim válasza:
A gondolat az ok, a létrejövő körülmény az okozat :)
Vagyis előttem szóló ha egésznap csak és kizárólag jó dolgokra gondolnál, jó dolgok történnének veled.
4/13 anonim válasza:
akkor van oka, ha adunk neki. az élet teljesen közömbös azzal szemben, hogy mi mit tartunk racionálisnak, jónak, rossznak, stb. röviden szólva nem, bár kétségkívül megnyugtató gondolat lenne.
5/13 anonim válasza:
1 vok.őszintén megmondom nem gondoltam arra hogy elhagyjanak,megverjenek,megalázzanak,kisemmizzenek...akkor hhogy is van ez?
6/13 anonim válasza:
sehogy. ez az "az történik, amire gondolsz", meg "bevonzod a dolgokat", nagyobb humbuk, mint mikor a hold az oroszlán csillagjegyében halad, meg ilyenek.
egyesek nehezen fogadják el, hogy emberek, és nem tudják irányítani a dolgokat maguk körül. egy-két törés mindenkinek kell, mire rájön. :)
7/13 anonim válasza:
Igen, mindennek oka van, ebben biztos vagyok! Akár a múlt, akár a jovo, akár az elozo élet miatt, de oka van!!
8/13 anonim válasza:
igen. káosz elmélet. ne gondoljatok természetfeletti meg ilyen hülyeségekre.
9/13 Sexylady válasza:
igen. Ha akármi máshogy történt volna, lehet hogy teljesen más ember lennék.
10/13 anonim válasza:
Igen, de nem hiszek a felsőbb hatalmakban, hanem keresem a logikus magyarázatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!