Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem akarnak befogadni?

Miért nem akarnak befogadni?

Figyelt kérdés

most tanultam tovább, voltam gólyatáborba is.. nagyon jó volt.. összehaverkodtam mindenkivel..

de most hogy így elkezdődött a suli úgy érzem nem igazán fogadnak be.. köszönnek meg minden, de suliba nem szólnak hozzám ha én nem megyek oda.. ha utána esetleg elmegyünk vhova(pl térre) ott is csak úgy vagyok, mintha ott se lennék.. csak mikor megszólalok 10mp -ig figyelnek rám..

2009. szept. 5. 21:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Talán túlságosan be akarsz illeszkedni és nem magadat adod,és a beilleszkedés nem egyik percről a másikra megy,de az is lehet h. nem jó "bandához"csapódtál oda beszélj több emberrel,ne légy rámenős,de ugyanakkor ne légy túl visszahúzodó.
2009. szept. 5. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj, nem vagy egyedul. Engem soha nem fogadtak be, pedig már most megyek a 6. iskolába. Mindig egyedul ultem, csúfoltak, kifogtak rajtam. Már szinte hozzászoktam, nem is lep meg, pedig én próbálok kedves lenni és ezt kapom érte.

2009. szept. 5. 22:43
 3/5 A kérdező kommentje:

nem vagyok rámenős, magamat adom..

gólyatáborba tök jól elvoltam velük.. és "más banda" niincs .. mindenki megy haza suli után.. csak ők nem..

2009. szept. 5. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
72%

Van ilyen, a személyiséged valamiért nem jön be a többségnek. A többiek elnyomnak.

Mondjuk ha nem vagy tucatember, a birkaösztön rögtön kitaszít, ami egyáltalán nem baj.

2009. szept. 5. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mindenki hazamegy és azok maradnak akik "nem szeretnek",miért nem mész te is haza?
2009. szept. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!