Én is ezt az utat válasszam?
Nagyon sok embert a pánz éltet, ugye mondanom sem kell.
van akinek bejön az élet és van akinek nem.
Én úgy gondoltam magamról eddig, hogy a pénz csak egy mellékes dolog, nem fontos számomra, inkább embereken szeretnék segíteni ilyen olyan módon.
Viszont valami megváltozott a fejemben és a környezetemben is olyan 1 évvel ezelőtt, amikortól úgy gondolom, hogy nekem nagyon gazdagnak kell lennem, szeretnék jó autóval járni, nagy házat, később családot stb, és csak ezután segíteni másokon.
ez szerintetek nagyon nagy önzőség?
De komolyan foglalkoztat ez a dolog..próbálok nem gondolni erre, hogy de jó lenne audival járni és nem egy tragaccsal és hasonlók.
Szóval ez rossz vagy jó irány a többi ember szempontjából?
23/f, köszönöm.
ami erre a legjobban ráébresztett az a főiskola.
Ott mindenki csak magára gondol, senkire nem számíthatsz.
A tanárok is azt hangoztatják, hogy magukból lesznek a felsőbb vezetők ha ügyesek stb stb, szóval úgy érzem, hogy a tanárok többsége is úgy ahogy de lesz..ja a közjót meg az emberek véleményét és csak az érdekli, hogy neki is jöjjön a sok pénz.
De akkor kérdem: Én miért elmélkedjek vagy gürizzek azon, hogy másoknak jobb legyen? akkor én is foglalkozom magammal és nekem is sok pénzem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!