Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik utat valasszam?
Parkapcsolataim indulasatol fogva belevalo, pozitiv, nyitott srac voltam mindig is. Aztan valahogy mindig olyan lanyokkal hozott ossze a sors, akik vagy kiabrandultak mar vkibol, vagy furak nagyon, pl. kuloncok, vagy kukak, szarkasztikusak stb. Tul eletrevalo voltam. Igy elgondolkodtam, mas uton folytatom: nem poenkodok majd annyit, csendben leszek, visszafogott. Ez rossz ut? Kort nemet irjatok.
F24
add önmagad...ne játssz más szerepet,mint aki vagy!!! abból nem lehet baj...nem biztos hogy rajtad kell változtatni,hanem rossz csajokat (fogtál) eddig ki...
22/L
Szerintem ne legyél csendes,visszafogott.
Lehet csak én vagyok ilyen de egyszerűen nem érzem jól magam olyan ember mellett akikkel nem lehet hülyülni. Olyan életunt ,vénember nekem nem kellene mert olyan mint a beszürkült kisegerek egy lyukban.
Meg gondolj bele a poénkodás legtöbbször felszabadító szokott lenni. Pl. Egy hosszú nap után mindig jól esik nevetni..
Tehát egyértelműen rossz út ha megváltozol!!!
Ugyan már! Más hülyesége miatt nem változz! Azért,mert azokat a lányok már elbaszta valaki, neked még nem kell meghülyülni. Én személy szerint nem is tudnám elképzelni azt,hogy egy olyan emberrel legyek, aki nem vicces. Úgy unalmas lenne a kapcsolat. Imádok poénkodni én is,bírkózni meg poénból megnyalni egymás arcát meg miegyéb :D ettől lesz hangulata. Eszed ágában se változz meg,maradj olyan,amilyen vagy és várd azt (tudom nehéz), aki olyan felfogású és beállítottságú, mint te,hogy szeret poénkodni :)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!