Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék ebből az állapotbó...

Hogy tudnék ebből az állapotból kikerülni?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy eléggé szeretethiányos vagyok.Néha úgy érzem, hogy nem kell barátnő, megvagyok egyedül is és bár a világ felé mindig azt mutatom, hogy semmi baj, határozott vagyok, de belülről legtöbbször szomorú vagyok és hiányzik egy lány, akit megölelhetnék, megsimogathatnám a hátát, arcát, szorosan magamhoz ölelhetem és segíthetek neki, ha valami problémája van, és mindig mellette állhatok,bármi is legyen az.És néha ez a szomorúság, hiány és ürességérzet odáig fajul, hogy könnyes szemmel hallgatok ilyen számokat: http://www.youtube.com/watch?v=gjgkxjfYHsE http://www.youtube.com/watch?v=EeAUn78T1bE és folyton arra gondolok, hogy bárcsak lenne egy lány mellettem.Még ha csak megölelhetem, az is nagy örömöt okozna.És nem vágyom testiségre (szex) egyáltalán, csak egy ölelésre vagy hogy megsimogassam egy lány arcát,haját.

Hogyan tudnék ebből az állapotból kikeveredni?

2013. febr. 9. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem vagy! Mondogasd csak ezt magadnak! Biztos megoldódnak tőle a gondjaid! az önsajnálat előbbrelendít majd! Bízni lehet a csodákban persze! Szedd már össze magad! Ha te nem teszed meg senki nem fogja helyetted! Semmivel nem vagy se jobb se rosszabb mint más! Ugyan oylan értékes ember vagy mint bárki más, csak ezt az értéket kéne felismerned önmagadban, ahhoz, hogy másnak is átadd adni! Enélkül egy centimétert sem fogsz soha előbbre jutni az életben!
2013. febr. 9. 19:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Mások annyiban jobbak nálam, hogy ők tudnak normálisan kommunikálni az emberekkel, én pedig a saját szüleimmel és legjobb barátommal sem! 4 éve próbálok tenni ez ellen és próbálok fejlődni, de nem tudtam előrehaladni semmit.Hát ezért vagyok rossz társaság, mert egy szinte néma emberrel mit lehet csinálni, mikor a kapcsolatok egyik fontos alapja a beszélgetés?
2013. febr. 9. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:
De hát akkor változtass rajta! Ha tudod, hogy benned is van hiba, akkor alkalmazkodj te is az emberekhez, ne várd el, hogy csak ők alkalmazkodjanak! Akkor nyisd ki a szád és kommunikálj, ne csak magadat sajnáltasd! Nem beszélhet más helyetted! Nem igaz, hogy ha egyszer tetszik egy lány, akkor ne tudja vele beszélgetni! Ha neki is tetszel úgy is érdekelni fogja amiről beszélsz neki, meg lesz közös témátok, ha pedig nem akkor meg menj tovább keress mást, tele van a világ többnél több nőkkel! bocsi ha bunkó vagyok, de mások is ezt tanácsolták neked csak kicsit burkoltabban, én mondtam meg kicsit durvábban az igazságot, de ez az igazság! Senki nem fog ennél értelmesebb tanácsot adni neked! Nem fog jönni a csoda, hogy szia én vagyok a csoda megváltoztatlak, nem kell csinálnod semmit! Nem a mesék világában élünk sajnos! ezt próbáld már megérteni végre!
2013. febr. 9. 19:41
 14/14 A kérdező kommentje:

4 éve próbálok ezen változtatni.És négy r*hadt év alatt sem jutottam semmire.Mondták, hogy olvassak.Rengeteg könyvet elolvastam azóta, a szépirodalomtól a Twilightig mindent.Sportolni is szoktam, rendszeresen futok és úszok, néha biciklizek.Az utóbbi háromnegyed-egy évben eljárok kéthetente bulizni.

És nem csak lányoknál van ez, nem azért mert nem találtam meg a megfelelő embert, mert a saját szüleimmel sem tudok miről beszélni!!

Mindegy, fölösleges is volt a kérdést feltenni, ne válaszoljatok innentől.

2013. febr. 9. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!