Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért hiszi azt, hogy ez az ő...

Miért hiszi azt, hogy ez az ő véleménye? Biztos ti is ismertek hasonlót!

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm akivel ha bármiről beszélgetek, mindig az én mondandóm ellenkezőjét fújja. Állandóan rátronfol valamivel bármire amit mondok és megpróbál überelni. Attól az még nem vélemény, ha mindennek az ellenpólusát próbálom alátámasztan! Szerintetek igazam van? Ismertek hasonlót??

2013. febr. 4. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ismerek, de az illető csak féltékenységből csinálja ezt.
2013. febr. 4. 16:15
 2/2 anonim válasza:

Igen, ismerek ilyet... rettenetes... mindig megbánom, hogy szólok hozzá (vagyis: megszólalok a jelenlétében), de hát sajnos olyan a helyzet, hogy nem negligálhatom teljesen.

Még soha, a legegyszerűbb dolgot sem tudtam úgy megjegyezni a társaságában, hogy ne kapcsolt volna rá azonnal teljes gőzzel, és ne kezdte volna az ellenkezőjét fújni. Ez már valami reflex nála.

2013. febr. 15. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!