Mi bajom van? Valaki érzett hasonlót? Hogy mászott ki belőle? 19/L
:O
jó látni hogy van még más is aki ilyen, azt hittem csak én vagyok olyan aki még neten se tud ismerkedni.
utolsószámosnevűválaszoló:
talán igazad van, de én sokszor idegesség végett elég bizarr maszkot/látszatot sikerül kiküszöböljek magamból:))
Fene, inkább választok egy jobb 'én'-t, és magamra öltöm, nem filózom túl. Talán ennél többet nem veszíthetek.
Persze, hogy igazam van. :)
Mit tesz, hogy bizarr? Nem értem.
Bizarr, ami bizarr, legalábbis amit a másik annak érez, és még te is belátod, hogy az, és már kedved sincs kimagyarázni;)
De már kitisztult a 'köd' fejemben, igazán.
# 2~ Talán két okból nem tud ismerkedni az ember neten sem (most ne emlegessük, hogy "legalább", mert én birok ott ismerkedni, és nálunk nagy szokás is;D). Van az én esetem, aki első benyomásra(képek, művészkedés) talán szimpatikus, de néha nagyon össze van zavarodva egy beszélgetésben azzal, hogy mit is akar kifejezni épp a másik embernek, félős és önbizalomhiányos. És vannak azok, akiket általában visszautasítok, ha bejelölnek facebook-on, vagy kitörlöm. Lányok esetében, ha nagyon elviselhetetlen, fiúk esetében ha fárasztóan tapadós(legrosszabb). Közben arra gondolok, hogy miért nem olyan emberekkel foglalkozik, akik jobban megértik őket. Bár az utóbbi gondolat talán rám is érvényes, pedig kezdem úgy érezni, hogy szélesebbek a korlátaim;D.
Beszélgetni kell és lesz@rni hogy tetszik e a mondanivalód másnak vagy sem. Ha tetszik akkor nincs probléma és meglesztek, ha nem akkor meg megszakad és nem raboljátok egymás idejét feleslegesen.
Ez persze csak úgy működik, hogyha te tudod hogy nálad mi a norma, amit fontosnak tartasz. Persze ez legyen kőbevésett szabály, és ne 15 másodpercenként változtasd meg.
22:37
Ez hülyeség, én nem hordok maszkot. Bármikor felvállalom a véleményem, még ha 100 emberből mindenkiével ellenkezik akkor is. Illetve sem élőben sem álnév mögül nem ferdítem a valóságot, azt írom le amilyen az életem, ha kérdezik és nem hantázok valamit..
"A válaszíró 35%-ban hasznos válaszokat ad."
"szélesebbek a korlátaim", abban a szövegben nincs köze a szociális fóbiámhoz és eléggé félre értelmezted.
Az meg a te személyes dolgod, hogy hogy érzel az szociális fóbiákkal küszködő emberekkel, ettől nem lesz hasznosabb a válaszod. Szögezzük le, hogy nem érzem kiváltságosnak magam, és az már természetes, emberi dolog, hogy a "magamfajta" megválogatja az ismerőseit, NEM AZÉRT dob el másokat mert "kevesebbek". Talán vannak ilyen ismerőseid, akik pökhendi módon teszik ezt, engem ez nem érint.
Tény, hogy beteg vagyok, de az is, hogy nem a szociális képességeim építik az önbizalmam:) Habár tudom, hogy így mindig kevesebb ember leszek, de szerencsére nem tartozom a reménytelen esetek körébe, akiknél ez "simple and plain". Az is biztos, hogy ilyen fekete-fehér gondolkodással nem megy sokra egy ember.
Bocs a fogalmazásért.
ssx44
Az álarc talán csak a tökéleteskedőkre vonatkozik, akiknek megvan az a képességük, hogy kétségbe ejtsenek másokat:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!