Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik stílust utálod nagyon?

Melyik stílust utálod nagyon?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 18:10
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
90%
Mi az a tck?
2010. jún. 8. 17:37
 32/39 anonim ***** válasza:
90%

tck-ra ezt dobta google: [link]

OMG!!! Ez rosszabb mint az emo!

2010. jún. 8. 18:32
 33/39 anonim ***** válasza:
52%
techno,skinhead.
2010. aug. 18. 10:09
 34/39 anonim ***** válasza:
rap, cicababa
2010. szept. 16. 20:13
 35/39 anonim ***** válasza:
89%
rapp.egy oltárinagy marhaság az egész,szar a zene,ha már lehet egyáltalán zenének nevezni,mert csak beszélnek benne,ja meg azok a ruhák :O tejóisten.számomra a rapp és a raj stílus egyésugyanaz :D meg ahogy már említették páran,a vasalhatjú búzacsírákat én is írtám.nem férfias egyáltalán.
2010. szept. 24. 18:34
 36/39 anonim ***** válasza:
írtanám*
2010. szept. 24. 18:34
 37/39 anonim ***** válasza:

Emo, blackmetalos talpig bőr cuccok, átlagrokker a zenekaros reklámgyerek pólójában, diszkós goa stílus rózsaszín inggel,meg rózsaszín felsővel,Gördeszkás stílus, a trottyos gatyás rapper stílus.

Mit szeretek akkor? Én sportos lezser stílust szeretem,meg az agresszivebb kinézetelű urban military stílust -fekete és olivazőld szinekben. illetve a kettő kombinációja. A szélsőséges stílusokat viszont nem szeretem, annyira nem is tartom esztétikusnak,meg nagyon klónemberke jelleg. Sok van belőlük.De igaz ,mindenből sok van már,ma már senki sem lehet egyedi igazán.

2010. szept. 26. 04:25
 38/39 anonim ***** válasza:
Mostmár nagyon átmentük zenébe pedig én azt hittem filmről fog szólni. De szólhatna emberi csoportokról vagy játékokról. Na mindegy. Filmbe: Semmit mert minden műfajból láttam már jó produkciót. Talán ilyenekből érzem úgy hogy soha nem készült számomra szenzációs produkció: Tudományos, dokumentum, természet, ismeretterjesztő kicsit talán romantikus is. Játszani nem játszok sokat de egyiket se utálom vagyis inkább nem tudok még róla. Ember csoportokba: Skinhead, emo, punk, náci, szektás, drogos, hippi, meg a pazarló újgazdagokat, kommunisták, baloldaliak, meg az állatkínzókat, orvvadászok, meg azokat a fehér ruhába öltözött hülyéket a legjobban akik a feketéket utálják. fújj azokat nagyon utálom. stb. Zenébe sokat: Techno, trance, dnb-ből elég sokat de nem mindegyiket azért, gangszta rap, hip-hop, pop, rnb.
2011. szept. 25. 20:12
 39/39 anonim ***** válasza:
Ja a metrószexuálisakat én se szeretem. Meg ezeket a bandaháborúzó gettós feketéket se. Bloods meg Crips...
2011. szept. 25. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!