Melyik stílust utálod nagyon?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 18:10
11/39 anonim válasza:
nincs konkrét. a természetellenes, megjátszósat.
12/39 anonim válasza:
Emo, metroszexualitás (b.zinak nézek ki, de elvileg nem vagyok az, vagy csak nem merem beismerni felling).
13/39 anonim válasza:
Valaki mondta, hogy nem vágja a nép mi az az emo. Én úgy nagyjából tisztában vagyok vele és a eltrendiesült (na de szép szót alkottam :P) változatát magukon hordozókat lőném a Dunába. Illetve nem is kell, csak beszólok nekik és adok pengét a kezükbe. :D
14/39 anonim válasza:
én mindet mert az összes 1 nagy f*szság és cska megosztja az embereket,értelme nincs belülröl ugyis ugyanolyan maradsz,aki meg a külsöröl itél az szánalom és nem érdekems vele foglalkozni PONT
15/39 anonim válasza:
Az összes ilyen divat f*szságot. Nem tudom miért kell mindenkinek ugyan olyan emonak vagy most éppen artnak vagy minek lennie. Évente/félévente stílust váltanak. Miért nem képesek magukat adni? Kissé szánom őket...
17/39 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
Amúgy ha valakit érdekel, nem én pontozlak le titeket.
Én ugyanis egy stílusba se tartozom bele, ezért nem is ítélkezem.
2009. szept. 4. 14:01
19/39 anonim válasza:
plázacica, vagánygyerek, egyfolytában zsidózó/cigányozó (egyik sem vagyok, de idegesítő egész nap hallgatni)
Tudom, hogy ezek talán nem nagyon stílusok, de ezeket rühellem. Meg a rappereket, de ők kimerítik a vagánygyerek kategóriát. Ja, meg a japánb*zikat (a japánokat szeretem).
20/39 anonim válasza:
Ezt a gengszter rap marhaságot, meg a tizenéves emo/goth/punk majmokat. De amit a legjobban utálok az a nagyhangú menő csávó stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!