Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Gáz ha két stílust is szeretek?

Gáz ha két stílust is szeretek?

Figyelt kérdés
Eddig a deszkás vonalat képviseltem (deszkáscipő csőnaci nagypulcsi) de most beleszerettem a Bershkában egy magassarkúba egy leopárdmintás táskába és egy miniruhába. Elég rosszul érzem magam így mert a két stílus nem nagyon hasonlít és nem tudom melyiket válasszam. Mi lehet a gond? Nagyon gáz ha egyik nap csinin a másik nap deszkásan nézek ki?
2010. júl. 7. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Keverd a kötött. :P
2010. júl. 7. 21:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Ez nem igazi deszkás kinézet, csak azt hiszi sok ember. Így a divat deszkások öltözködnek. Az IGAZI deszkások, akik tényleg deszkásztak/nak, a kényelemre mentek, nem arra hogy csilivili Etnies pulcsijuk legyen. Ettől függetlenül nem zavarna ha jól áll mind a kettő:)

Üdv: Egy igazi deszkás

2010. júl. 7. 22:00
 3/10 A kérdező kommentje:
oké akkor divat deszkás vok xD
2010. júl. 7. 22:11
 4/10 A kérdező kommentje:
am kösz a válaszokat még írhattok xD
2010. júl. 7. 22:12
 5/10 A kérdező kommentje:
első és az hogy nézne ki ha megjelennék deszkáscipőbe miniruhával leopárdmintás tatyóval?? xD xD
2010. júl. 7. 22:15
 6/10 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha két stílust keversz, de szerintem azt ne csináld meg, hogy egyik nap ilyen másik nap olyan - furán nézne rád a környezeted. Találd meg a saját - akár kevert - stílusod, az ízlés keretein belül.
2010. júl. 7. 22:30
 7/10 A kérdező kommentje:
sztem az a bajom h mindkettő stílusban jól érzem magam de ugye az tényleg nevetséges ha egyik nap deszkás másik nap csini vagyok :S:S nem tudom melyikhez áll közelebb a szívem nem tudok dönteni :S:S
2010. júl. 7. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
én MINDEN stílust keverek. de komolyan:D és nemhogy hülyén néznek rám, még dicsérik is az öltözködésem:D szóval szerintem ez nem valós h hülyének néznének.:S
2010. júl. 7. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

dehogy gáz!

én is szeretek vagy 3 stílust egyszerre én keverem őket!

de am én is igy voltam ezzel 1 éve h nem tuttam h gáz e ha egyik nap így másiknap meg úgyölttözök...

de aztán elkezdtem keverni és azóta mindenki megdicséri a szerelésem h milyen egyedi :D

szal ne aggódj nyugodtan keverd attol leszel különleges :)

2010. júl. 8. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:

detto, de már kezd kialakulni a stilusom. Ugy döntöttem hogy annyira nem öltözök ˝divatdeszkásnak´,oké dc polo meg hasonlok vannak, de nem divatozásból.Koris vagyok nem deszkás,ehhez hozzátartoznak ezek a márkák is mert nem tapadós meg mellkidobós cuccokat gyártanak,hanem kényelmes,normális pólókat.Vans cimpőm van mert lapostalpú és kényelmes,de nem ez a nagy emos csicsás mocsok,hanem csak ez a kis vans authentic.

[link]

Nem hordok már sapkát,és van mikor az elvileg ˝deszkás cipőmhöz˝ egy bolerot veszek fel.

Így kompenzálom ezt a stíluskeveredést tulajfonképpen,kicsit nőiesebbre fogom a dolgot,és nem kell idegeskednem azon hogy egyik nap ilyen másiknak olyan.vágod?

16l

2010. júl. 8. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!