Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért barátokozok nehezen?

Miért barátokozok nehezen?

Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 09:26
 1/5 A kérdező kommentje:

Véletlenül leírás nélkül küldtem el. Szóval.. Egy nem mindennapi lány vagyok sokan emonak néznek de saját stílust képviselek színes hajjal színes cuccokban elég erős sminkkel.

A külsőségekkel még nincs is gond.. Van pár olyan stílusú ember mint én és nem befogadóak velem szemben "lenéznek".. Nagyon nehezen barátkozok, alig van pár barátom, nem vagyok olyan közvetlen mint mások pedig jólenne annak lenni, félek új emberekkel találkozni nagyon. :S Tudom, így születtem és rohadtul utálom.. Hogy tehetnék ez ellen, hogy közvetlenebb legyek mindenkivel szemben ? Előre is köszönöm 15/L

2013. febr. 2. 09:28
 2/5 anonim válasza:
Most mentél 9.be?
2013. febr. 2. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Kamasz vagy, ha nem foglalkozik veled valaki azzal te se foglalkozz...

Csinálj olyan dolgot amivel elfoglalod magad és érdekes.

Egyébként azt a legnehezebb szeretni, akinek a legnagyobb szüksége van rá. Átérzem a helyzeted én is így voltam.

2013. febr. 2. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
8.-os vagyok. :/
2013. febr. 3. 15:57
 5/5 anonim válasza:
Azért vagy "nem mindennapi", mert máshogy öltözködsz, máshogy nézel ki? Na ne nevettess már.
2013. febr. 17. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!