Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én fogom fel rosszul?

Csak én fogom fel rosszul?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, férfi, idősebb nálam. (én nő 32)

Nagyon jól élnek a felesége több 100 ezret keres, céges autó, ingyen nyaralás stb... ő meg vállalkozó volt abból is sok megtakarítása van. Ezzel nem is lenne gond. Csak...

Neki sosincs rossz napja, gondtalan, mindig dicsekszik hol voltak a 7végén, itt ettek, ott fürödtek stb...(Arról nem beszélve h neki már megvan az új munkaszerződése fizetésemeléssel, engem meg lehet elküldenek.)

És én ettől úgy érzem az életem egy szar, unalmas. Pedig egyántalán nem az. Csak be kell osztanunk a pénzt, építkezünk, ritkán tudunk elmenni "szórakozni". Annyira idegesítő, egy nullának érzem sokszor magam, és már a magánéletemre is rámegy.

Más is érzett ilyet, ha ismerősét mindig gondtalannak-boldognak látta?

2013. jan. 28. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól hogy mindent szépnek ad elő,az közel se biztos hogy úgy van,ettől te ne érezd magad rosszul. Foglalkozz a saját életeddel szerintem :)
2013. jan. 28. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztos megvan az oka, hogy miért bizonygatja ilyen kényszeresen, mennyire jó nekik. Nem kell vele foglalkozni, mindenkinek megvan a maga keresztje, ahogy mondják.

De az, hogy ez még a magánéletedre is kihatással van, rád nézve se túl hízelgő. Miért egy másik ember szabadidős programjaitól függ az önbecsülésed? Ha tisztában lennél vele, hogy így is teljes és értékes életet élsz, nem éreznéd kevesebbnek magad a munkatársad mellett se.

2013. jan. 28. 15:23
 3/3 anonim válasza:
Ej de jó má valakinek, oszt sir.
2013. febr. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!