Ti mitől féltek?

Figyelt kérdés
Én például rettegek a fogorvosoktól, a nőgyógyászoktól, a bogaraktól és sötétben egyedül sétálni kint :)
2013. jan. 27. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
lassú elmúlás
2013. jan. 27. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy rákos leszek, a mély viztől, a fogorvostól, kigyótól.
2013. jan. 27. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

A fogászomtól nem félek mert jó csaj és ... :)

A nőgyógyászoktól nem félek mert csak köszönőviszonyban vagyok velük(mikor viszem a nőket)

A bogaraktól nem félek csak zavaróak ha rajtam másznak ,na jó azért egy tenyér nagyságú tarantulától berosálnék és visítoznék mint egy kiscsaj :) na jó nem vísítanék mert egyből adnék neki a kezemhez legközelebb kerülő tárgyal :)

A sötétbe pedig ,nem tagadom,én is félek.Sokszor van hogy mennem kell járőrőzni nos a teljes sötétbe csak egy zseblámpám van és azért elég sűrűn magam mögé nézek,azt ennyi.nem értem hogy a sötétbe mikor jó kedvel is megyek mindig a zombis,ufós horrorfilmek azok amik elsőnek eszembe jutnak.

Félek a magasságtól is ,sőt tériszonyom van de ezen is túltudom tenni magam ha van mibe kapaszkodnom,és ennek ellenére ereszkedtem már le kötélről egy kilátó tetejéről ami egy szép magas hegyen van :)

Ha van egy barátnőm akkor félek attól hogy megcsal,vagy hogy elhagy.Ha Én akarok szakítani félek attól hogy ne bántsam meg a másikat.

Egyszer volt olyan is hogy éjszaka közepén pest elhagyatott utcáján egy csajjal mentem és hirtelen előkerült vagy 7 barnabőrű,na akkor paráztam mert ha 4 lefog egy üt akkor kettő marad a csajra ,szóval akkor féltem hogy nagy galiba lessz de ezt a félelmet nem mutattam ki és büszkén álltam mint aki sebezhetetlen és nem volt semmi.

Szerintem azzal semmi gond nincs ha az embernek vannak félelmei,csak arra kell figyelni hogy ne a félelem vegye át az uralmat az ember felett!

2013. jan. 28. 18:38
 4/4 anonim válasza:
A lányok fenekétől és fingjától ha ott van az orromnál.
2013. nov. 8. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!