Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is féltek a dinoszauruszoktól?

Ti is féltek a dinoszauruszoktól?

Figyelt kérdés
Én nagyon. Nagy szerencse, hogy már nem élnek olyan hatalmas állatok.
2012. szept. 10. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha kimennék az utcára, és szembejönne velem egy kurv@ nagy dinoszaurusz biztos összeszarnám magam.
2012. szept. 11. 01:12
 2/7 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=M8wwdM268n8

Ilyenek lépnek fel a "Séta a dinoszauruszokkal" című előadáson. Vannak kicsik és nagyok is, nekem nagyon bejönnek :)

2012. szept. 11. 09:30
 3/7 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Igen.

Én a kardfogú tigristől is félek. Milyen szerencse, hogy már az is kipusztult.

És a bacilusoktól is félek. Milyen nagy szerencse, hogy már azok is....

Jézusom, azok nem is pusztultak ki!!!

2012. szept. 11. 09:42
 4/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen dinóról van szó. Egy Utahraptortól vagy kazuártól félnék, de például egy Epidexipteryxtől vagy kolibritől már annál kevésbé.

Viszont mivel itthon ülök, ahol úgyse tudnának rám veszélyt jelenteni, még a félelmetesebbektől sem kell tartanom.

2012. szept. 11. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
én is ha élőben meglátnék egyet biztos hogy félnék, de amúgy nagyon szép és csodálatos állatoknak tartom őket, tetszik bennük hogy nagyok és veszélyesek ;)
2012. szept. 11. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
A Tyrannosaurus rex-től azért kicsit tartanék.
2012. szept. 11. 13:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha látnám az utcán, hogy felém jön egy Giganotosaurus biztos összef*snám magam.
2012. okt. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!