Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti féltek a csövesektől?

Ti féltek a csövesektől?

Figyelt kérdés
én mikor meglátok egy csövest akkor annyira elkezdek félni hogy hozzám szól vagy megfog. sajnálom őket meg minden de félek tőlük.. ti nem?
2011. dec. 2. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
csak ha részeg
2011. dec. 2. 10:44
 2/9 zkriszti3 ***** válasza:
100%

Nálunk nagyon rendesek.A fiam elesett rollerrel ,ő segítette fel amíg odaértem és megkérdezte ,hogy van ?

Ha leviszem a szemetet és a kukánál van egy ,normálisan köszön.Nem félek tőlük és nem ítélem el őket.

2011. dec. 2. 10:52
 3/9 A kérdező kommentje:
nálunk is van 1-2 rendes de szerintem őkis félelmetesek azzal a nagy szakállal és piszkos ruhával...
2011. dec. 2. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én félek tőlük, főleg azért, hogy elkapok valami szép kórokozót.
2011. dec. 2. 11:10
 5/9 A kérdező kommentje:
igen! egész nap a szemétbe fetrengenek ki tudja milyen betegségeik vannak.
2011. dec. 2. 11:13
 6/9 zkriszti3 ***** válasza:
100%

Szerintem mi meg már annyira tisztaságmániások lettünk,hogy azért kapunk el minden bacit.Aki koszban él nem annyira beteges.

Lehet,hogy ők is félnek annyira mint ti,hiszen eléggé kiszolgáltatott helyzetben vannak.

2011. dec. 2. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:
azért egész más kórokozókat hordoznak a csövesek mint mi. ők lehetnek tbc-sek, lehetnek parazitáik stb, nekünk meg nincs ilyen bajunk, mivel normális körülmények között élünk.(és nem akarok tőlük semmit elkapni)
2011. dec. 3. 10:59
 8/9 anonim válasza:
100%
Nem, miert felnek? A reszegseg meg nem azon mulik, hogy ki hol lakik. Nekem a mai napig ällitom a Moszkva teri hajlektalanok voltak a legjobb barätaim. Ök meg tudtäk mi a feltetel nelküli elfogadäs, ami a barätsägok alapja.
2012. jan. 23. 20:01
 9/9 anonim válasza:
Nem
2013. ápr. 14. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!