Ti féltek a csövesektől?
Figyelt kérdés
én mikor meglátok egy csövest akkor annyira elkezdek félni hogy hozzám szól vagy megfog. sajnálom őket meg minden de félek tőlük.. ti nem?2011. dec. 2. 10:30
2/9 zkriszti3 válasza:
Nálunk nagyon rendesek.A fiam elesett rollerrel ,ő segítette fel amíg odaértem és megkérdezte ,hogy van ?
Ha leviszem a szemetet és a kukánál van egy ,normálisan köszön.Nem félek tőlük és nem ítélem el őket.
3/9 A kérdező kommentje:
nálunk is van 1-2 rendes de szerintem őkis félelmetesek azzal a nagy szakállal és piszkos ruhával...
2011. dec. 2. 10:54
4/9 anonim válasza:
én félek tőlük, főleg azért, hogy elkapok valami szép kórokozót.
5/9 A kérdező kommentje:
igen! egész nap a szemétbe fetrengenek ki tudja milyen betegségeik vannak.
2011. dec. 2. 11:13
6/9 zkriszti3 válasza:
Szerintem mi meg már annyira tisztaságmániások lettünk,hogy azért kapunk el minden bacit.Aki koszban él nem annyira beteges.
Lehet,hogy ők is félnek annyira mint ti,hiszen eléggé kiszolgáltatott helyzetben vannak.
7/9 anonim válasza:
azért egész más kórokozókat hordoznak a csövesek mint mi. ők lehetnek tbc-sek, lehetnek parazitáik stb, nekünk meg nincs ilyen bajunk, mivel normális körülmények között élünk.(és nem akarok tőlük semmit elkapni)
8/9 anonim válasza:
Nem, miert felnek? A reszegseg meg nem azon mulik, hogy ki hol lakik. Nekem a mai napig ällitom a Moszkva teri hajlektalanok voltak a legjobb barätaim. Ök meg tudtäk mi a feltetel nelküli elfogadäs, ami a barätsägok alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!