Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez nem pofátlanság? Mitől...

Ez nem pofátlanság? Mitől féltek, hogy kifizettetem velük az egész kárt?

Figyelt kérdés

A felső szomszéd eláztatott minket...valami csőrepedés lett (ők nem voltak otthon). Nálunk folyt a víz két szobában, a konyhában meg az előszobában. Még az alsó szomszéd is elázott, pedig tálakat raktunk, meg töröltük a padlót. Szóval az egész házat újra kell meszelni, meg a plafon is helyenként lehullott és a parketta is fel fog puffadni a sok víztől. Nem mentem fel, mert még történt ilyesmi (akkor nem ők laktak itt) és tudom, hogy ők kell lejöjjenek. Le is jött a lányka (a szülei nem mertek?) rá három napra, hogy jajj remélik nem történt túl nagy probléma. Mondtam, hogy de elég nagy lett a probléma, erre ő nagyon sajnálta és elment.

Nem vártam, hogy kifizessék az egész kárt, de legalább annyit, hogy a szülei lejöjjenek és felnőttek módjára legalább kérdezzék meg, hogy Mivel tudunk segíteni, esetleg kárpótolni? Nekik csak a padló ázott el, de nekünk a plafon, a falak meg a padló is.

2011. aug. 31. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
vegyetek kertes házat miután elküldted a halál f**zára az összes szomszédod
2011. szept. 2. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:
De az. Mondjuk nem ők tehetnek a csőrepedésről.
2011. szept. 2. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvastam itt pár napja egy kérdést.Az a sztori kisértetiesen hasonlíott a tiédre.Ha nem tévedek akkor azt a kérdést a szomszéd lány írta ki,akinek nem voltak otthon a szülei és valami gubanc volt a mosogéppel,aztán meg elázott az alsó szomszéd(feltételezem,te)lakása.Ő egy kicsit másként adta elő a sztorit...ha megtalálom a kérdést belinkelem....nem tenném rá a nyakam,hogy ugyanarról az esetről van szó a két kérdésben,de a hasonlóság kisérteties.:)
2011. szept. 2. 15:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, ez tuti nem az a sztori, mivel itt a bojlernél lett a gond.

Hát tudom, hogy nem az ők hibájuk, de ha annyira mocsok lennék és a kárt (ami nem is annyira kicsi) meg akarnám fizettetni elmehetnék a törvényszékre. Ezt ők is tudják. És mivel én is ennyire "rendes" szomszéd vagyok elvárnám, hogy ők is legalább tettesség ezt. De már mindegy...

2011. szept. 2. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!