Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minden embernek van joga élni?

Minden embernek van joga élni?

Figyelt kérdés
mert én úgy érzem hogy nekem nincs.. és ez miatt sokszor sírok is...

2013. jan. 23. 15:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
értem.
2013. jan. 23. 16:13
 12/29 anonim ***** válasza:

Gondolom, a 11-es ocsmány - belsőre.

Mindenkinek van joga élni. De ismerem az érzést. (Az állatokra szoktam gondolni. Sokuk nem igazán "hasznos", mégsem agyalnak az életük értelmén, csak élvezik, hogy vannak.)

2013. jan. 23. 16:15
 13/29 anonim ***** válasza:

Igen,mindenkinek van joga élni...de megértelek...tudom milyen...

Ne felejts el,hogy mindenkiből csak egy van,senki sem egyforma,és hidd el nem az az értékes ember aki mindig a többiek után megy és mindig hasonlítani akar hozzájuk.

VAN jogod élni,ha megszülettél akkor biztos azért volt,hogy élj.

2013. jan. 23. 16:16
 14/29 anonim ***** válasza:

Kittiii. Igen, minden létezőnek joga van élni. Embernek. állatnak, növénynek, kőnek.. A Szent Szellem

(Isten,Tao Törvény,a Buddha-tudat, Brahman, Allah- nevezzük bárhogy, a Lét) - a létesülteken mondja ki önmagát. Így a keletkezés és az elmúlás nem is az emberi jog-alkotáshoz tartozik. Az emberi törvények,jog- azért vannak, hogy a létesültek harmóniában tudjanak élni... Ez nem mindig sikerül, ezért szabályozzák. De az, hogy Te létezel ontológiailag magasabb fokról indul. Jól éreznéd, ha este megköszönnéd, hogy itt lehettél - éjjel az Őrangyalod vigyázz rád- és mikor felébredsz mondanád: Köszönöm, hogy létezem. Hallgasd csak, a fülemüle milyen szépen dicséri a teremtést:) a vadkacsa helyett is, ő nem tudja ilyen szépen:)) rajta keresztül máshogy "mondja ki önmagát a Teremtő.

http://www.youtube.com/watch?v=4EUQJU2yyYE

2013. jan. 23. 16:18
 15/29 anonim ***** válasza:

16:15

haha a 11-es vagyok.

Te meg huncut kis kappan vagy jérce vagy!

2013. jan. 23. 16:20
 16/29 anonim ***** válasza:
Így van, 8-as, jól mondod (te vagy a 8-as ha nem tűnik fel:P háháháháháh XD) ;) :D
 17/29 A kérdező kommentje:
tudom.. hogy az vagyok.. bárcsak meg sem születtem volna.
 18/29 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Kedves kérdező te komolyan hallgatsz ezekre az állatokra amilyen a 16-os ?

16-os,menj az állatkertbe,jó ?

2013. jan. 23. 16:25
 19/29 A kérdező kommentje:
igen..és most még rosszabbul érzem magam :S
2013. jan. 23. 16:26
 20/29 anonim ***** válasza:

Persze hogy van joga. A saját életed, azt teszel vele amit akarsz. Én általában a saját véleményemre igyekszem adni, és próbálok nem foglalkozni másokkal, és azokkal akik bántani akarnak. Más esetben visszaadom nekik..az, hogy bántanak mindenkivel megesik. Csak sajnos (tapasztalatból mondom nem ellened szólva), vannak akiken nagyon látszik hogy nem csak túl naivak és adnak arra mások mit mondanak róla, nem tesznek semmit hogy ne érjen sértés őket, és hagyják hogy azt tegyenek vele érzelmileg/testileg amit akarnak. Én ebbe nem csak beleáradtam, elegem is lett. Hosszú volt az az idő mire sikerült ezen változtatnom, de sikerült. Nem szabad hagyni hogy tönkretegyenek, akik bántanak ők se tökéletesek, bennük is ezer hiba van csak szarnak beismerni mert nagynak akarnak tűnni. És úgy próbálnak megoldani mindent hogy másokkal kicsesznek.

Ha már megszülettél van értelme, különben nem lennél itt. Hogy az életeddel mit kezdesz a te dolgod, ez a te utad nem szólhat bele senki sőt nem is tehetnek tönkre. Csak ez a társadalom már úgy elromlott amennyire csak lehet, egymást teszik tönkre az emberek mert ez a megszokott és azt hiszik ez a jó.

Én azt tanácsolom, sz.rj le mindenkit, áll talpra, ne hagyd hogy befolyásoljanak, bántsanak, szórakozzanak veled, éld a saját életed, kerülj el mindenkit aki úgyérzed visszahúz. Nekem sikerült, és már erős vagyok nem kel hogy ilyenek miatt forduljak magamba.

Menni fog neked is hidd el:)

2013. jan. 23. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!