Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Minden embernek van joga élni?

Minden embernek van joga élni?

Figyelt kérdés
mert én úgy érzem hogy nekem nincs.. és ez miatt sokszor sírok is...

2013. jan. 23. 15:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Miért érzed így?
2013. jan. 23. 15:47
 2/29 anonim ***** válasza:
Már hogyne lenne??
2013. jan. 23. 15:48
 3/29 anonim ***** válasza:
Mi tortent? Hany eves vagy?
2013. jan. 23. 15:49
 4/29 A kérdező kommentje:
18 vagyok.. egyszerűen egész életem során csak bántottak, semmibe vettek.. és kezdem unni.. vagyis ennek már vége de én akkor is úgy érzem hogy nincs jogom az élethez..
2013. jan. 23. 15:51
 5/29 anonim ***** válasza:

igen, minden embernek van joga élni, ez az egyik első törvény az alkotmányban..

Az butaság, hogy épp neked ne lenne, max a közeli emberek nem kedvelnek, de ez csak az ő véleményük, ettől még simán egy értékes, aranyos lány vagy/lehetsz, ettől függetlenül :)

2013. jan. 23. 15:58
 6/29 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van kivéve az 5-ösnek meg a 7-esnek
2013. jan. 23. 16:02
 7/29 anonim válasza:
ha pedofil vagy, vagy elmebeteg tömeggyilkos ( leszel), akkor nem!!! egyébként meg nyugodtan, nem ártasz senkinek, talán ha megfelelő környezetbe kerülsz neked sem fognak :)
2013. jan. 23. 16:03
 8/29 QueenRavenna ***** válasza:
Meg a 8-as anyjának sincs.
2013. jan. 23. 16:06
 9/29 A kérdező kommentje:
köszönöm annak aki biztatott, most egy kicsit jobb.
2013. jan. 23. 16:09
 10/29 anonim ***** válasza:

En is amióta csak megszülettem megalázásban volt, van részem.

Senkit sem sértegetek és mégis igy adódott. Nem tudom miért, sokan azt mondják, hogy azokkal az emberekkel baj van, amit átélnek megpróbálják másokra zuditani.

Ne törõdj velük, maradj mindig rendes és kedves, sokkal jobban jársz és ne engedd, hogy elvegyék a kedved attól, amit szeretsz. Jogod van az élethez, jobban, mit azoknak akik bántanak, vagy bántani fognak.

2013. jan. 23. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!