Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mit csinálnátok az én...

Ti mit csinálnátok az én helyemben?

Figyelt kérdés
Nos,édesanyámmal a testvéremmel és édesapámmal élek együtt.De a apukám külföldön dolgozik és általában 2 hónapig kinn van.De anyukám valamikor tisztára kikészítt. Például szombaton 10-re járok táncra és általában délre érek haza.És odaszól nekem meg a tesómnak hogy miért nem jövünk oda segíteni meg miért nem takarítottuk ki a szobánkat.Máskor 11 éjfél tájban szoktam feküdni és a nappaliban elalszik a foteljében és amikor 10-kor megébred akkor mint valami vén nyanya odaszól hogy jaj kislányom segíts be a szobába meg hogy szédül meg hányingere van.De ilyenekkel engem teljesen kitud készíteni azért mert akkor nekem is le kell feküdnöm.De ilyenekkel engem teljesen kikészít.Félre értés ne essék szeretem anyumat de egyszerűen kikészít.Mit tegyek??

2013. jan. 20. 19:40
 1/4 desiree91 válasza:
Talán segíts neki. Nyilván nem véletlenül van kimerülve. Hányszor segítesz a főzésben? Hányszor mosogatsz el, porszívózol fel, mosol fel? Ezeket is neki kell helyettetek megcsinálni. Ha szereted őt, akkor segíts be neki a háztartásban, és ne mondj rá olyan hasonlatokat mint pl. "mint valami vén nyanya"...
2013. jan. 28. 14:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Segíteni kell!
2013. jan. 28. 17:51
 3/4 hahahanna válasza:

Szerintem kelj fel sokkal később mint a tesód és addigra ő mindent meg csinál.

Vagy mond azt, hogy mondta valamelyik tanárod, hogy tanulj.

Szerintem ez jó megoldás

2013. jan. 28. 18:24
 4/4 Alaque ***** válasza:
Én a helyedben egy bekezdésen belül kettőnél többször nem írnám le, hogy "kikészít"...
2013. jan. 28. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!