Ti mit csinálnátok ha tudnátok h még csak 1 évetek van hátra?
Valamelyik nap végignéztem a Dr. House utolsó évadát és elgondolkodtatott a legvége.Ha láttátok Houset szerintetek ez az egész dolog mennyire értelmes?
Kíváncsi vagyok a véleményetekre ti mit csinálnátok ha már nem lenne sok hátra!
Biztos kihasználnék minden időt arra hogy boldog lehessek,és csak a jó dolgokkal foglalkoznék. Szórakoznék,utazgatnék,családdal lennék sokkal sokkal többet,és persze a barátokkal.
De mondjuk a kérdésedre jó példa a Bakancslista című film is :)
köszönöm a válaszokat!a Bakancslista filmet már láttam az is jó példája ennek.
furcsa h az ember mindég az utolsó pillanatban akar mindenen változtatni mindenen...
Én szerintem megvalósítanám egy álmomat (a sok közül), ami történetesen kimenni a kedvenc országomba és ott élni, amíg le nem telik az 1 év. A többi nem számít. Családtól elbúcsúznék, barátoktól nem, hiszen nem érdeklem őket, én a magam részéről nem is neveznék őket barátnak.
Szóval nekem csak ennyi. Elmegyek, ott élek egy évig nyugodtan, és utána meghalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!