Ti mit csinálnátok?
Te mit csinálnál ha:
1. Találnál egy halállistát (ha valakinek beírod a nevét meghal?
2. Ha Geass-ed lenne? (Akárkinek akármilyen parancsot adhatsz, amit feltétel nélkül teljesítenek, bármi legyen az, és csak egy szemkontaktus szükséges hozzá)
3. Ha halhatatlan lennél úgy hogy mondjuk le bírnak szúrni, de miután kihúzod a kést, semmi bajod.
Csak kíváncsiságból kérdezem (nincs jobb dolgom), ki mit kezdene ha valamelyik különleges képességet birtokolná.
Én semmit sem kezdenék egyikkel sem, újabb fiatalkori agymenés, amikor Istent szeretnétek játszani.
Engem egyik sem érdekelne..
Én nem is használnám őket...
1. Még ha nagyon azt akarnám sem lennék képes megölni valakit
2. Elismerem 1-2x jól jönne de ezt se használnám, mert mondjuk tegyük fel (nem erre használnám) de mondjuk van valaki aki így csábítja el a nőket akkor az nekem nem az igazi. Én azt akarom, hogy egy lány szívből szeressen ne azért, mert én azt akarom...
3. Örökké élni... látni ahogy mindenki aki fontos számodra egyszer eltávozik és utána? Új életet, új családot alapítani én nem tudnék...
:) elgondolkodtató
1. a halállistát nem használnám, de az igazi ellenségeimnek megmutatnám azért csak hogy tudják hol a helyük
2.azért nem merném használni, bár nagy lenne a kísértés megvallom, mert az a szabad akarata teljes megfosztása lenne, bármilyen élethelyzetben aminek ki tudja milyen kozmikus visszahatása lenne rám (jó lenne, ha idő visszaforgató képességem is lenne ezzel együtt, azzal használnám, persze kíváncsiságból, aztán visszapörgetném az időt)
3. én egy "kis" ideig lennék hallhatatlan nagyon szívesen. Legalább választ kapnék egy csomó kérdésemre a fejemben saját magam és lelki működésemről. Vajon mennyi időt és történést bírna el az ember? Mikor mondanám azt, hogy állj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!