Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mért van az h...

Szerintetek mért van az h engem mindenki h*lyének néz?

Figyelt kérdés
Az iskolába is meg mindenhol nemtom mér ez az első benyomásuk rólam néha úgy érzem h a homlokomra van írva h egy h*lye vagyok és velem akármit meglehet tenni. Nemtok barátokat se szerezni pedig sztem nem túl nagyok az elvárásaim. Szerintetek mit tegyek?
2009. aug. 30. 21:57
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Talán ne görcsölj ennyire a dolgon. Add önmagad, ne akarj mindenkinek megfelelni.
2009. aug. 30. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
Már megbocsáss, tudom hogy fáj az igazság, de az írásképed alapján én is hülyének nézlek. Még egyszer bocsánat.
2009. aug. 30. 22:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből ez bármi lehet. Először meg kellene tudnod a választ a Miért-re. De nem itt, mert mi nem látunk Téged.

Így lehetetlen megkísérelni is, hogy kiderítsük mi az a tényező, ami miatt ez történik Veled. Lehet valami a viselkedésedben, az öltözködésed, vagy bármi egyéb a kinézetedben, de az is lehet, hogy egyszerűen ilyen a kisugárzásod. Bármelyiken, még az utolsón is lehet változtatni, ettől ne félj! De előbb kell valaki, aki kívülről néz Téged, elfogulatlan, és látja, hogy mi a gond. Innen ez nem megy. Sajnálom.

2009. aug. 31. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

sajnos én is így vagyok. =( mintha rám lenne írva, hogy "használj ki egész nyugodtan, húzz le mindennel!" és amikor nem adok, én vagyok a köcsög, meg a szemét ringyó... -.- de persze tőlük egy korty innivalót sem kérhetek, mert én vagyok a lúzer, és akkor "pfúújjj mennnyéé mááááár!!" -.-

gyúrj rá egy erősebb és jobb kisugárzásra. nekem bevált a "LESZAROM!" módszer. akiröl tudom, hogy bunkózott velem, azzal nem állok szóba, szarok a fejére... -.-

16/L

2009. aug. 31. 12:05
 5/7 A kérdező kommentje:
igen velem is ez van mint az utolsó hozzászólóval
2009. aug. 31. 13:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak akk nekem mindenkivel ezt kéne tennem és má naon magányos vok mer nincs egy barátom se azért vkivel szóba kel álnom.
2009. aug. 31. 13:33
 7/7 anonim válasza:
Nekem is hasonlóak a gondjaim, bár már rég nem vagyok iskolás! Viszont ugyanez a helyzet a munkahelyen és a magánéletben is! Ha segítek valakinek, meghallgatom, mellé állok ha kell, viszonzásul csak rosszat kapok! Ebből már elegem van, így aztán úgy döntöttem, hogy senki nem érdekel! Én tudom, mennyit érek, és ez nekem elég! Te is fogd fel így a dolgot, és könnyebb lesz! A magány pedig egy idő után megoldódik majd...
2009. aug. 31. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!