Szerintetek mért van az h engem mindenki h*lyének néz?
Ennyiből ez bármi lehet. Először meg kellene tudnod a választ a Miért-re. De nem itt, mert mi nem látunk Téged.
Így lehetetlen megkísérelni is, hogy kiderítsük mi az a tényező, ami miatt ez történik Veled. Lehet valami a viselkedésedben, az öltözködésed, vagy bármi egyéb a kinézetedben, de az is lehet, hogy egyszerűen ilyen a kisugárzásod. Bármelyiken, még az utolsón is lehet változtatni, ettől ne félj! De előbb kell valaki, aki kívülről néz Téged, elfogulatlan, és látja, hogy mi a gond. Innen ez nem megy. Sajnálom.
sajnos én is így vagyok. =( mintha rám lenne írva, hogy "használj ki egész nyugodtan, húzz le mindennel!" és amikor nem adok, én vagyok a köcsög, meg a szemét ringyó... -.- de persze tőlük egy korty innivalót sem kérhetek, mert én vagyok a lúzer, és akkor "pfúújjj mennnyéé mááááár!!" -.-
gyúrj rá egy erősebb és jobb kisugárzásra. nekem bevált a "LESZAROM!" módszer. akiröl tudom, hogy bunkózott velem, azzal nem állok szóba, szarok a fejére... -.-
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!