Miért tűnik ugy mintha engem mindenki csak ki akarna használni?
Ne vedd ilyen komolyan a dolgokat és minden könnyebb lesz. Az ilyen kapcsolatokhoz két ember kell.. A szexuális élethez is.. Ha egy fiú úgy adja elő, hogy "demeghúztam a csajt még mindig" szét lehet oltani, hogy "hát én kívántam őt, de sajna elég langyi volt a dolog kár is érte.." és már te vagy a nyeregben nem pedig ő.. Aztán meg is érdemli, ha így áll hozzá...
Ha ő úgy fogalmazott, hogy szédít téged akkor számon lehet tőle ezt kérni.. Hogy miért fogalmazott ilyen közönyösen.. Aztán majd utána adja magát a helyzet is.
de az a gáz h nem kéne megtudnia h ezt én tudom
első bocs h hibázni merek nem is értem hogy lehetek ilyen...talán mert ember vagyok?!
második köszi
1) Ne a barátnődet küldd, hogy derítse ki mit akar a pasi, mert ilyet én speciel oviban csináltam utoljára...
Egyébként pedig túl nagy jelentőséget tulajdonítasz ennek az egésznek. Ha csak egy picit is felmerül, hogy kihasznál, akkor kész, pont, ezzel meg is válaszoltad a kérdést: hagyd a francba.
Azért érzed azt, hogy mindenki kihasznál, mert még nagyon éretlen vagy.
köszi a válaszokat
ma összejöttünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!