Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan jöhetnék ki ebből az...

Hogyan jöhetnék ki ebből az ördögi körből?

Figyelt kérdés

Szinte semmi sem sikerül amit elszeretnék érni az életben.Kapcsolatok,párkapcsolat,munka stb terén.Amit nem szeretnék az megvalósul általában amit szeretnék az elkerül.Olyan,mintha a balszerencse üldözne.Néha vannak szerencsésebb időszakaim,de annak is hamar vége.Egy ideig zárkózott voltam és nem mertem "élni" azt hittem ez lehet a gond és,ha nyitottabb leszek akkor jobb lesz.Egy ideig így is volt az élet hozta magától,de egy ideje megint csak nem jön össze semmi.

Nem sajnáltatni akarom magam,a megoldást keresem kéne valami kiút.

Bármilyen jó tanácsnak örülnék,mert fontos ez nekem.

Hálás köszönet előre is! :)

2013. jan. 18. 01:24
 1/3 anonim válasza:

Talán először is nem szédelegned meg asszisztálnod kellene az éppen fújó bolond szél szerint, hanem el kellene döntened, mégis mi a fenét akarsz az életben, kijelölni magadnak egy értelmes, reális, értékes, normális élet célt.

Ha most ez nem tudod, akkor várni kell, majd az idő megérleli benned.

És ha meg van, akkor épeszű ember módjára meg kell tervezni, hogy mindezt hogyan lehetne megvalósítani és neki kell állni elkezdeni a végrehajtását!

És sokat tanulni és okosodni, minden tekintetben.

2013. jan. 18. 02:26
 2/3 anonim válasza:
Olyan hogy balszerencse nem létezik, mint ahogy szerencse sem. Az hogy semmi nem sikerül annak oka van. Keresd meg hogy mi lehet az ok. Lehet hogy rossz irányba keresed a boldogulásod, próbálj új irányt szabni az életednek. Az is lehet hogy néhány negatív tapasztalat alapján már mindent sötétnek, negatívnak ítélsz meg. Egyetlen lényeges dolog, ha tudod hogy mit akarsz, akkor soha ne add fel. Ha nem tudod akkor keresd meg aztán ess neki és valósítsd meg és SOHA NE ADD FEL.
2013. jan. 18. 16:09
 3/3 A kérdező kommentje:
2-es válaszoló:Köszönöm szépen a bátorítást! :)
2013. jan. 18. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!