Szerinted jó alakom van? Kúltúrált kritikák jöhetnek! :D
A kép direkt ilyen rossz minőségű, ablakban fotózott, a lényeg látható rajta így is. Nem magasztaltatni akarom magam, mint sok más lány a gyiken, hanem a véleményetekre vagyok egyszerűen kíváncsi :)
ami belelóg az a fényképező zsinórja+képernyőböködője :D
Hasra kicsit eddzél rá,amúgy teljesen jó alakod van,nincs miért szégyenkezned!:D
23F
" . Nem magasztaltatni akarom magam, mint sok más lány a gyiken"
Mindenki aki ilyen képeket rak fel,és idegenektől várja a bókokat az ugyanezt mondja..
Nagyon önbizalom hiányos lehetsz ha ilyesmit kell csinálnod..
De válaszolok a kérdésedre.Kis mellek,puha hasak.semmi alak...Látni hogy nem vagy kövér,a súlyoddal nincs is baj,de azt is látni,hogy semmit nem edzel,mert olyan "semmi"..mindenhol puha...semmi szép kidolgozott izmok,idomok..
Bah persze ide mindenki azert teszi fel a kepet hogy dicserjek.
En fel se merem, mert neha latni olyan tusko kritikat, kommenet hogy szeneslapattal etetnem meg az illetot...
Am nekem is hasonlo alakom van.
Igen, kicsit puhak vagyunk.
En eleg kritikus vagyok magammal szemben mert anno vekonyabb voltam es nekem akkor tetszettem magamnak.
Am igen vmi edzes konditerem nem artana, vagy futas ilyenek. Esetleg egy kis aerobick, spinning, nezz be egy kornyekbeli konditerembe erositeni, feszesiteni egy kicsit!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!