Hogyan törjek ki az ördögi körből? Mindig ugyanaz történik velem.
A kör:
itthon dolgozom, alig keresek. van barátom. a srác szakít. egyedül nehéz, kimegyek külföldre. 1-2 hónap, lesz itthon barátom. Haza jövök, mert voltaképp azt szeretném, ha lenne már társam, családom. tehát a magánélet a pénz elé van helyezve.
kint még soha nem volt komoly kapcsolatom, mert társalgásin tudok még mindig, meg valahogy nem az igazi egy külföldivel.
szóval a céljaim: család és anyagilag függetlenül (meg)állni a lábamon.
most megint ez van. dolgozom, épp szakítottunk. de egy sráccal alakul vmi és egy külföldi munka is alakul, tekintve, hogy szinte most máról holnapra élek, de van munkám itthon. egy srác sem ment bele komoly kapcsolatba úgy, hogy kint dolgoznék mellette. szóval megint vagy ez, vagy az.
hogyan hangoljam össze a kettőt? pénz és kapcsolat?
az anyagi függetlenség és egy komoly kapcsolat kétlem, h ellent mondana egymásnak.
ennyi erővel mindenki anyagi csődben lenne, akinek kapcsolata van és mindenki tele lenne, akinek nincs.
Szerintem 1-2 évet szánj rá az egzisztenciád megalapozására, és ne menj bele bizonytalannak látszó kapcsolatokba, mert így sose tudsz kitörni a függőségből és az állandó "átmeneti állapot"-ból. Ha mégis kialakul közben valami kapcsolat, tisztázd vele, hogy a külföldi munka nem örökre szól, akkor meg fog várni, hiszen fontos vagy neki, fontos hogy független és erős, határozott legyél. Csak ilyen pasival érdemes valamit kezdeni.
Persze ha nem szívesen vagy egyedül, szükséged van valakire, akkor - régi szóhasználattal - akár tarthatsz szeretőt is, de ne szolgáltasd ki magad neki, ne függj tőle.
Sok sikert kívánok neked.
Köszönöm a jókívánságot, hasonlót neked is
igen, pont ez a célom, hogy ne függjek senkitől, mert utolsó kapcsolatom a páromra alapoztam és nagyon csúnyán átvert, nem keveset buktam anyagilag miatta.
megtanultam mindenki csak magára számíthat, mert senki nem köteles mellettem maradni élete végéig és ezzel a joggal 50% hogy él vki, és nem kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!