Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet tenni hiperérzékenys...

Mit lehet tenni hiperérzékenység ellen?

Figyelt kérdés

Nagyon könnyen megsértődök, bármin képes vagyok elsírnom magam, mindent magamra veszek, amiatt állandóan rosszul érzem magam, úgy érzem a világ ellenem van...úgy érzem tönkreteszem vele a kapcsolatomat, a barátom nem fogja örökké elviselni h úgy picsogok, mint egy óvodás...Nagyon szeretnék tenni ellene, de mindig elhatározom, és jön egy kisebb baj és összezuhanok. Tudom, h nagyon gáz...h tudnám magam megedzeni?

21L

2013. jan. 17. 11:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Aki azt mondja, hogy a hiperérzékenység pozítivum, hát az el van tévedve. Nemcsak a körülötted élőket, hanem a sajátodat is tönkre teszed.

Kedves kérdező! Nekem is hiperérzékenységem van, a párom és a legjobb barátnőm nem akarja, hogy elnyomjam, de én szeretném. Nem tudom, hogy milyen módon, de valahogyan szükséges.

Nekem is teljesen megkeseríti az egész életemet!

Nem akarom már azt érezni, amit most is jelen pillanatban érzek.

Utolsó válaszoló, szerinted abban mi a pozitívum, hogy minden sz*rságon elsírod magad? Elég egy rossz szó,és sírsz!

Ez nem pozitívum!

2019. febr. 20. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!