Mit lehet tenni hiperérzékenység ellen?
Figyelt kérdés
Nagyon könnyen megsértődök, bármin képes vagyok elsírnom magam, mindent magamra veszek, amiatt állandóan rosszul érzem magam, úgy érzem a világ ellenem van...úgy érzem tönkreteszem vele a kapcsolatomat, a barátom nem fogja örökké elviselni h úgy picsogok, mint egy óvodás...Nagyon szeretnék tenni ellene, de mindig elhatározom, és jön egy kisebb baj és összezuhanok. Tudom, h nagyon gáz...h tudnám magam megedzeni?
21L
2013. jan. 17. 11:51
1/11 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok és rájöttem,hogy fel kell nőnöm.
2/11 A kérdező kommentje:
h csináltad? Komolyan kezdek megőrülni magamtól, mindig elhatározom, de az nem elég..drasztikus lépések kellenek
2013. jan. 17. 12:11
3/11 poet1 válasza:
Igen, fel kell nőni. Változtass az élethez és a magadhoz való hozzáállásodon. Csakazértis légy boldog! A másik: én pont ilyen voltam. Egy rendszerre építettem mindent amibe ha hiba csúszott az egész összedőlt. Ne legyél perfekcionista. Ha vmi nem tökéletes,attól még lehet értékes. Lazán!
4/11 A kérdező kommentje:
azt találtam ki, h kiteszek egy perselyt, és mindig, mikor majdnem megsértődnék, vagy elkezdenék sírni, beledobok egy 50est helyette. Aztán majd kitalálom mire is gyűjtök. Mit gondoltok?
2013. jan. 17. 12:37
5/11 poet1 válasza:
hajrá! Lehet év végére meggazdagodsz! :D
6/11 anonim válasza:
én is hiperszenzitív vagyok. nagyon sok nehézséget okozott eddig az életemben.. párommal 11 hónapja vagyunk együtt, irdatlan sok nehézséget viselt el miattam... nem régóta tudjuk, hogy hps vagyok.. azóta óriásit fordult velünk a világ. a párom 100%-ig mellettem van, támogat, segít, igyekszik megvédeni... és igyekszik elvenni gondolatot, miszerint ez egy betegség. ő mindig ezt mondja: a betegségek mind rosszak, egyiknek sincs jó oldala. neked viszont nagyon sok jó tulajdonságod is származik a hps-ból. ez mindkettőnket csak fejleszt, hogy még jobbak legyünk."
7/11 anonim válasza:
irj privit,szerintem egymást keressük
8/11 anonim válasza:
én is ilyen vagyok én inkább elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok tekints erre úgy hogy különlegesebb vagy az átlagnál hiszen HSP sek kreatívabbak és az érzelmi intelligenciájuk is magasabb
9/11 anonim válasza:
Aki nem érzékeny az egy büdös bunkó!Az érzékeny még az erős ugyanazt jelenti!
10/11 anonim válasza:
Kérdező te sötét állat! A hiperérzékenység egy pozitívum,te tudatlan barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!