Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bocsánatot kellene kérnem...

Bocsánatot kellene kérnem azért, hogy úgy viselkedek ahogy, amikor megvan?

Figyelt kérdés

Rosszul érzem magamat, lelkileg, kattog az agyam ilyenkor minden hülyeségen, meg testileg is ilyenkor, fáj a hasam is.

Barátom meg mindig besértődik hogy olyan hideg vagyok vele, meg hogy mi bajom van, meg mi történt.

Én meg ma pl tökre felhúztam magam, hogy nem igaz hogy minden hónapban a szájába kell rágnom hogy épp megvan..... és hogy ilyenkor vannak rosszabb napjaim is.

Kérjek bocsánatot mindig?

2013. jan. 16. 20:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
"De te tisztában vagy vele kedved utolsó, hogy ez ilyen. Bocsánatot kérsz, ők meg veszik magukra. Ennyi :)." Igen, de nekem a párom is tisztában van azzal, hogy hogyan álljon hozzám ilyenkor. Ha nekem elkezdene nyafizni, hogy miért nem érdekel xy játék vagy film, miért vagyok ilyen hideg vele, lehet, hogy én is letépném a fejét. :D A kérdezőnek szerintem érdemes lenne elmagyaráznia, hogy azért szenved ilyenkor, mert a méhfaláról a nyálkahártya leválik és az nem valami kellemes érzés. Én ezt egy exemmel úgy értettem meg, hogy képzelje el, milyen lenne, ha a szájában (merthogy méhe nincs) leválna az összes nyálkahártya, 5 napig vérezne, marhára fájna és még sebláza is lenne. Én az a fajta vagyok, akit nagyon megvisel a havibaj, szóval át tudom érezni a kérdést. Viszont a kérdező párja nem érzi át a problémát. 14-es voltam.
2013. jan. 17. 20:50
 22/22 anonim ***** válasza:

" Hisztis vagy minden nőnek megjön minden hónapban még sem rinyál. Ez nem kifogás."

Nem minden nőt visel meg ugyanannyira a dolog. Van, aki meg sem érzi és van, aki kettesével szedi a cataflamot meg a görcsoldókat, és úgy sem bír kikelni az ágyból a fájdalomtól. Olyankor rohadtul nem vágyom arra, hogy bárki is hozzám szóljon, mert letépem a fejét. Ha egy férfi beteg, akkor elviselem, hogy hisztis, nekem sajnos egy menstruáció felér egy rosszabb hányós-hasmenős vírussal (mivel a fájdalomtól hányok, migrénem van, görcsöl a hasam és ráadásul még hasmenésem is szokott lenni, fájnak a melleim és szédülök) szóval viselje el ő is, hogy ha rosszul vagyok én is nyűgösebb vagyok. Hidd el én lennék a legboldogabb ember, ha minden tünet nélkül zajlana le minden hónapban, nem is lenne egy szavam sem. De miközben az embernek FELVÁLTVA görcsöl a méhe és szúr a petefészke (tehát erősödik a görcs az alhasamban, elér egy csúcspontot, majd gyengül, de azzal együtt erősödik a szúrás az oldalamban, és mire elmúlik a görcs annyira szúr az oldalam, hogy csak görnyedezem, majd ugyanez a másik irányban..), és a vérbőség miatt olyan érzése van, mintha teljes fazongyantát végeznének rajta 24/7 hát rohadtul nincs kedvem mosolyogva jópofizni, hanem csak egyedül akarok feküdni az ágyamban és kész.

2013. jan. 17. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!