Bocsánatot kellene kérnem azért, hogy úgy viselkedek ahogy, amikor megvan?
Rosszul érzem magamat, lelkileg, kattog az agyam ilyenkor minden hülyeségen, meg testileg is ilyenkor, fáj a hasam is.
Barátom meg mindig besértődik hogy olyan hideg vagyok vele, meg hogy mi bajom van, meg mi történt.
Én meg ma pl tökre felhúztam magam, hogy nem igaz hogy minden hónapban a szájába kell rágnom hogy épp megvan..... és hogy ilyenkor vannak rosszabb napjaim is.
Kérjek bocsánatot mindig?
rendben bocsánatot kérek, csak teljesen befeszülök már amikor látja rajtam, hogy nem vagyok rendben, meg gondolom feltűnő, hogy egész nap csendben vagyok, gondolhatja, hogy mi a szitu, és akkor lecsesz, hogy miért vagyok ilyen hideg, meg hogy mit izélek már, meg hogy miért vagyok olyan ünneprontó és miért nem örülök pl annak hogy milyen tökjó új számítógépes játékot talált.
hát ilyenkor marhára nem vagyok kíváncsi a hülye netes cuccokra, és akkor még én vagyok leoltva
21 vagyok egyébként
Én általában nem vagyok hisztis menstruáció alatt, de amikor mégis, akkor előre bocsánatot kérek, hogy "szivem, ne haragudj, nem érzem jól magam, fáj a hasam, ingerült vagyok, kérlek ne vedd magadra". Szerencsére egyből tudja mi a helyzet és békén hagy, ha meg kiborulok valami miatt, akkor nem szól bele, hagyja hogy kidühöngjem magam.
Azt tanácsolom, hogyha megvan és úgy érzed nem vagy kedves hangulatban, akkor ELŐRE szólj a barátodnak, hogy "ne haragudj drágám, most nem vagyok jól, bla bla, mert megvan és inkább csöndben maradok, mert nem akarok hisztizni neked, kérlek ne vedd magadra". Lehet, hogy ezt minden hónapban el kell mondanod neki, de legalább bocsánatot is kérsz és meg is előzöd, hogy vitát indítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!