Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Bocsánatot kellene kérnem...

Bocsánatot kellene kérnem azért, hogy úgy viselkedek ahogy, amikor megvan?

Figyelt kérdés

Rosszul érzem magamat, lelkileg, kattog az agyam ilyenkor minden hülyeségen, meg testileg is ilyenkor, fáj a hasam is.

Barátom meg mindig besértődik hogy olyan hideg vagyok vele, meg hogy mi bajom van, meg mi történt.

Én meg ma pl tökre felhúztam magam, hogy nem igaz hogy minden hónapban a szájába kell rágnom hogy épp megvan..... és hogy ilyenkor vannak rosszabb napjaim is.

Kérjek bocsánatot mindig?

2013. jan. 16. 20:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
16%
hello. en elfogadnalak a havi hisztiddel. ha lecserelned a baratod irj :D
2013. jan. 16. 21:05
 12/22 A kérdező kommentje:

rendben bocsánatot kérek, csak teljesen befeszülök már amikor látja rajtam, hogy nem vagyok rendben, meg gondolom feltűnő, hogy egész nap csendben vagyok, gondolhatja, hogy mi a szitu, és akkor lecsesz, hogy miért vagyok ilyen hideg, meg hogy mit izélek már, meg hogy miért vagyok olyan ünneprontó és miért nem örülök pl annak hogy milyen tökjó új számítógépes játékot talált.

hát ilyenkor marhára nem vagyok kíváncsi a hülye netes cuccokra, és akkor még én vagyok leoltva

21 vagyok egyébként

2013. jan. 16. 21:06
 13/22 A kérdező kommentje:
és minden hónapban el kell ezt játszani
2013. jan. 16. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a párom kb. szokta tudni, hogy mikor esz meg, sokkal megértőbb, simogatja a hasam, stb. Mondjuk én elég rendesen "begyógyszerezem" magam, különben a munkahelyemig se tudnék elmászni. Én is nyűgös vagyok, bár figyelek arra, hogy ne legyek bunkó. Nem mindig sikerül, olyankor bocsánatot kérek, de a környezetem nem izgatja ezen magát, tudják, hogy mennyire megvisel a dolog. 26N
2013. jan. 16. 21:18
 15/22 anonim ***** válasza:
*lesz meg :)
2013. jan. 16. 21:19
 16/22 anonim ***** válasza:
De te tisztában vagy vele kedved utolsó, hogy ez ilyen. Bocsánatot kérsz, ők meg veszik magukra. Ennyi :).
2013. jan. 16. 21:27
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Hisztis vagy minden nőnek megjön minden hónapban még sem rinyál. Ez nem kifogás.
2013. jan. 16. 21:28
 18/22 A kérdező kommentje:
nem hisztizek, tudnád ha elolvastad volna amit írtam nagyokos.
2013. jan. 16. 21:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Én általában nem vagyok hisztis menstruáció alatt, de amikor mégis, akkor előre bocsánatot kérek, hogy "szivem, ne haragudj, nem érzem jól magam, fáj a hasam, ingerült vagyok, kérlek ne vedd magadra". Szerencsére egyből tudja mi a helyzet és békén hagy, ha meg kiborulok valami miatt, akkor nem szól bele, hagyja hogy kidühöngjem magam.

Azt tanácsolom, hogyha megvan és úgy érzed nem vagy kedves hangulatban, akkor ELŐRE szólj a barátodnak, hogy "ne haragudj drágám, most nem vagyok jól, bla bla, mert megvan és inkább csöndben maradok, mert nem akarok hisztizni neked, kérlek ne vedd magadra". Lehet, hogy ezt minden hónapban el kell mondanod neki, de legalább bocsánatot is kérsz és meg is előzöd, hogy vitát indítson.

2013. jan. 16. 21:45
 20/22 anonim ***** válasza:
ELŐRE szólj neki, hogy mi a helyzet... szánj rá minden hónapban ha kell 15 percet és mond végig hogy mi a bajod, minden tünetet egyenként, részletesen, és mond hogy most 1-2napig csak babusgatásra és megértésre van szükséged, nem azért viselkedsz igy mert olyan vicces és jó móka, próbálod visszafogni magad de sajnos ez ilyen. Ha értelmes akkor ez elég kéne legyen, ha tényleg bunkó vagy ilyenkor akkor egy bocsánatkérés és egy rövid emlékeztető neki nem árthat. Neked nem fáj, neki jól esik hallani, hogy nem gondoltad komolyan a viselkedésed. Nálunk ezek működtek:) Teljesen megértelek amúgy, én 4 napot végigbőgök kb. ilyenkor:D
2013. jan. 17. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!