Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miert van az hogy ha rosszat...

Miert van az hogy ha rosszat csinalok vagy rosszat mondok es kesobb valaki szembesit azzal amit tettem/mondtam akkor rosszul erzem magam meg elkezdek sirni?

Figyelt kérdés
Oke nem ugy nagyon sirok hanem csak pityergek vagy hasonlo. Nem ertem pedig valtoztatni szeretnek ezen! Mit csinaljak?

#valaszt!
2013. jan. 16. 00:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha bocsánatot kérsz az sokat segít. Ehhez általában kell egy kis bátorság, de szedd össze magad, ha elmondod, hogy nagyon sajnálod, nem akartad, hidd el utána nem lesz benned az a kellemetlen érzés.
2013. jan. 16. 10:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolso! Mindig bocsanatot kerek es utana tenyleg jobban erzem magam! Koszonom a valaszokat! :)
2013. jan. 16. 16:21
 13/13 anonim válasza:

Igen, az jó ha megbántad ha valami rosszat tettél.

És az is jó, ha bocsánatot kérsz.

Azzal is van problémád, hogy valamit nem szeretnél megtenni, mert tudod hogy rossz és mégis megteszed?

2013. jan. 16. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!