Miert van az hogy ha rosszat csinalok vagy rosszat mondok es kesobb valaki szembesit azzal amit tettem/mondtam akkor rosszul erzem magam meg elkezdek sirni?
Figyelt kérdés
Oke nem ugy nagyon sirok hanem csak pityergek vagy hasonlo. Nem ertem pedig valtoztatni szeretnek ezen! Mit csinaljak?#valaszt!
2013. jan. 16. 00:46
11/13 anonim válasza:
Ha bocsánatot kérsz az sokat segít. Ehhez általában kell egy kis bátorság, de szedd össze magad, ha elmondod, hogy nagyon sajnálod, nem akartad, hidd el utána nem lesz benned az a kellemetlen érzés.
12/13 A kérdező kommentje:
Utolso! Mindig bocsanatot kerek es utana tenyleg jobban erzem magam! Koszonom a valaszokat! :)
2013. jan. 16. 16:21
13/13 anonim válasza:
Igen, az jó ha megbántad ha valami rosszat tettél.
És az is jó, ha bocsánatot kérsz.
Azzal is van problémád, hogy valamit nem szeretnél megtenni, mert tudod hogy rossz és mégis megteszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!