Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tönkretettem az életem?

Tönkretettem az életem?

Figyelt kérdés
Mostanában ugy érzem elpusztítottam a jövőmet. Drogfüggő lettem, jó tanulóból rossz lettem, megbuktam.. Szegény családból származok, régen azért hajtottam hogy kitörjek de most... Pár napja nem toltam semmit, de miértelme? Tönkretettem a jegyeim, esélyem sincs főiskolára menni hogy legyek valaki. Hova vennének fel úgy hogy az első amit meglátnak az hogy csak egy bukott hülyegyerek vagyok? Ugy erzem most vagyok legalul es nem tudom van e folfele...
2013. jan. 15. 12:51
 1/4 anonim válasza:
nem kell főiskolára menni egyből. Keress valami OKJ-s tanfolyamot azzal is sokra viheted;)
2013. jan. 15. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Legalulról csak fölfele vezet az út!

Diploma nélkül, egy jó szakmával is sokra viheted még.

2013. jan. 15. 13:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Még nem veszett ügy, nem kell beszámítani a jegyeket, elég csak az érettségit jóra megírni. Senki nem nézi a jegyeidet. csak azt, hogy elég pontod van-e. Ha össze szeded magad még bármit elérhetsz:)
2013. jan. 15. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Fiu vagy lány vagy?
2013. jan. 15. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!