Mennyire vagytok önérzetesek, az emberi kapcsolatokat tekintve, munkát, stb?
párkapcsolatbannagyon önérzetes vagyok, munkában , barátságban többet elnézek, de ha betelik a pohár akkor munkában őszinntén elmondom kertelés nélkül, h mi a problémám, de nyilván nem mondok fel azon nyomban. a párkapcsolatot, barátságot akár meg is szakítom, ha a helyzet nem változik és kihűl a dolog.
hozzáteszem, nem azért válaszoltam, mert szerintem hű de jól csinálom. csupán leírtam, h én milyen vagyok.
Én pont fordítva, a párkapcsolatomban nézek el a legtöbbet, törekszem leginkább a kompromisszumra, baráti vagy munka-kapcsolatokban egy fokkal kevésbé, de azt hiszem, alapvetően megoldásra, kompromisszumra, a dolgok megjavítására törekvő ember vagyok... és igyekszem nem túlértékelni az ego-t.
Persze nálam is van kivétel, pár "elvi" kérdés...
Az emberi kapcsolataimban nagyon toleráns vagyok. Sok mindent elnézek annak, akit szeretek.
Munkában és egyebekben viszont túlzottan is önérzetes vagyok. Mondtam már fel azonnali hatállyal azért, mert a főnök igazságtalanul és rosszindulatúan vádolt meg, hogy én végeztem rosszul a munkát, és azért nem tudtam bizonyítani, hogy nem én tettem, mert előtte szintén ő mondta, hogy nem kell jegyezni, ki mit csinál, mert őt az nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!