Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak még hozzám hasonló...

Vannak még hozzám hasonló emberkék?

Figyelt kérdés
Imádom a természetet, a harcművészetet, az ehhez hasonló zenéket és filmeket, hányok a gangam style-tól, utálom a facebookot ( http://www.youtube.com/watch?v=rNUlJSI8u4c), meditálok, horgászok, katonai közelharcos és karatét tanulok, stb. Vannak még olyanok akik ilyesmiket csinálnak mint én? :) 16/F
2013. jan. 12. 20:13
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Biztos, h igen!

Változatos életvitelt élsz...

Nagyon férfias lehetsz, viszont a kemény éneden lágyít a meditáció és a természet nyugalma.

Érdekes személyiség, igazi egyéniség vagy.:D

2013. ápr. 12. 18:06
 22/31 A kérdező kommentje:
Hidd el kell az a kis természet nyugalma és a meditáció is, hogy edzés után hamarabb regenerálódjak :) Sőt most ilyen van damme "szintre" hajtok, /kedvenc színész :P/ nemsokára lent az angol spárga, és a rúgások is szép prímán mennek :D És köszi, remélem te is ilyen egyéniség vagy :)
2013. ápr. 12. 19:15
 23/31 anonim válasza:

Két egyforma ember nincs, még az ikrek sem.

Sem belső világukat tekintve, sem pedig külsőleg nézve sem egyformák.

Meditálni szoktam, és ha időm van rá szívesen sétálok a természetben, vízparton. Horgászni kisebb koromban voltam utoljára. A harcművészettel nem igazán állok kapcsolatban.

Mindenki egy megismételhetetlen teremtmény az univerzumban, mint ahogy két egyforma ujjlenyomat sincs.

A hasonló hasonlót vonz elv mindig érvényesül, de ugyanolyan mint te, soha nem lesz senki , max. hasonló. És te se leszel soha ugyanolyan, mint a másik, akármennyire is szeretnél.

Vannak olyan dolgok, amikben egyetértünk és valamiben nem. Vannak kapcsolódási pontok, és nem egyező pontok.

2013. ápr. 13. 16:00
 24/31 anonim válasza:
A 21. hozzászóló vagyok, az enyém a 23. is. :D
2013. ápr. 13. 16:03
 25/31 A kérdező kommentje:
A kérdésben is megfogalmaztam hogy "hasonló" azaz nem egy másik "tojást" keresek :) Csak hasonló embereket, akik nem rózsaszín pólóban járnak és nem sminkelik magukat mint a b*zik akik férfinak hívják magukat.
2013. ápr. 13. 18:10
 26/31 anonim válasza:
Rendben, azért nem kell megenni reggelire
2013. ápr. 14. 01:58
 27/31 anonim válasza:
tudod mi a legnagyobb problémád, hogy állandóan harcolsz
2013. ápr. 14. 02:01
 28/31 anonim válasza:

A harcolást lelki értelemben értem.

21. voltam!

2013. ápr. 14. 09:01
 29/31 anonim válasza:
Mindenki azt csinál, amit akar, részemről a téma lezárva.
2013. ápr. 14. 17:26
 30/31 A kérdező kommentje:
Szerintem is :) A harc megteremti a test és a lélek egységét :)
2013. ápr. 15. 06:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!