Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vannak még hozzám hasonló...

Vannak még hozzám hasonló emberkék?

Figyelt kérdés
Imádom a természetet, a harcművészetet, az ehhez hasonló zenéket és filmeket, hányok a gangam style-tól, utálom a facebookot ( http://www.youtube.com/watch?v=rNUlJSI8u4c), meditálok, horgászok, katonai közelharcos és karatét tanulok, stb. Vannak még olyanok akik ilyesmiket csinálnak mint én? :) 16/F
2013. jan. 12. 20:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Hehe. Szerintem jófej lehetsz. Csak így tovább. :D
2013. jan. 12. 21:11
 2/31 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, igyekszem :D
2013. jan. 12. 21:55
 3/31 anonim ***** válasza:
Ha tehetném én is ilyesmiket csinálnék, ha visszamennék középsuliba :) Csak most egyetemen nem sok szabadidőm van :/
2013. jan. 12. 22:46
 4/31 anonim ***** válasza:

Vonzó vagy, és megkapod pár válaszból az önigazolásod. Csak így tovább. Te egy harcos vagy!

Én most kezdtem el húszas éveim alkonyán kyozni, és nagyon élvezem. Sokkal több az élethez való önbizalmam, mint eddig. Fantasztikus dolog a harcművészet és mellette a meditálás.

2013. jan. 13. 01:02
 5/31 A kérdező kommentje:
Igen, ez a "páros" fantasztikusan jól összeillik, felnyitja a szemed a világgal kapcsolatban, önbizalmat ad, segít átmenni nehezebb időszakokon is, és még sok más. Egyszerűen imádom :)
2013. jan. 13. 09:37
 6/31 anonim ***** válasza:

Elfogadnék egy ilyen pasit.

Te túl fiatal vagy hozzám :) De am. elfogadnálak, ha ezt nézzük.

Ez meggyőző?

20/L

2013. jan. 13. 10:56
 7/31 A kérdező kommentje:
Bocsika, talán majd pár év múlva :) Igazából nem ismerkedés gyanánt raktam fel a kérdést, hanem hogy vannak-e még hozzám hasonló emberek, nem fogpiszkáló alkatú telefonmániás bunkó DNS hulladékok, már elnézést.
2013. jan. 13. 12:01
 8/31 anonim ***** válasza:

A horgászat nem érdekel, a többivel úgy vagyok mint te.

Szóval nyugalom igen vannak ilyenek még, bár kevés.

De azért köszönöm a fogpiszkáló alkatozást, belém már genetikailag is a soványság lett kódolva szerintem...

Na de nehogy elhidd hogy tényleg megsértődtem :D

Jó utakon mászkálsz, csak el ne bízd magad, vagy talán már megtörtént...(?)

2013. jan. 22. 16:25
 9/31 A kérdező kommentje:
Miért bíztam volna el magam?
2013. jan. 22. 16:46
 10/31 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem, viszont nem azért hogy nekem válaszolj.

Amikor egyik ember "DNS hulladéknak" titulál másokat -akármilyenek is- az mindig elgondolkoztató...

2013. jan. 22. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!