Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen örömet találjak az...

Milyen örömet találjak az életben, ha már szinte semmi sem érdekel?

Figyelt kérdés

Régen még a művészet megmozgatott, ma már különösebben nem izgat, az emberek is érdekeltek eleinte, de idővel rájöttem, hogy a többség gyökér, a kivételesekre meg évente találsz rá és ők se feltétlenül túl érdekesek. Sportolni is szoktam, de sajnos kicsit már unom és ettől sem lesz jobb a kedvem, mostanában a tudományos dolgok érdekelnek kicsit, de már abból is olyan sok ismeretet szereztem, hogy lassan nincs benne semmi új, ami érdekelne, úgy érzem idővel ez is elmúlik.

A karrier sosem érdekelt igazán, főleg úgy, hogy ebben az országban semmiből se lehet rendesen megélni, csak ha gürizel, annak meg nincs értelme.

A számítógépes játékokat unalmasnak találom, ugyanígy vagyok a sablonos filmekkel is.

Nektek milyen szenvedélyetek van az életben, amiért éltek és milyen hobbit, vagy tevékenységet ajánlanátok, ami érdekes de nem kell hozzá pénz, vagy csak nagyon kevés?

Lehetőleg a kérdésre válaszoljatok, ne olyan banális dolgokat, hogy de mégis barátkozz meg vonzás törvénye, isten, meg sportolj többet meg mindehez kell pénz és ehhez hasonlók.

2013. jan. 12. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
nekem a weboldalkészítés a hobbim:D képezd magad html, php, mysql, stb.. én ezzel jól elvagyok, már vagy 3-4 weboldalt csináltam
2013. jan. 12. 18:19
 2/3 A kérdező kommentje:
azzal is próbálkoztam régebben, de meguntam.
2013. jan. 12. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is mindent unok. Mivel nincs pénzem semmire sem az amit csinálok unom. Ilyen helyre szeretnék eljutni: akkor biztos nem unatkoznék:: [link]
2013. jan. 22. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!